Eski Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wpadło mi w oko, a że tematyka znana wszystkim tutaj zgromadzonym wiec zapraszam na 4minutowy filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Prawdziwego :wink: Cyfrowego Mirek,cyfrowego. ale FX niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jak dla mnie to wszystko zbyt komputerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wojna- paskudna sprawa... A taka jak przedstawiona na filmie to już w ogóle istna masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Tylko i wyłącznie film Pearl Harbor (pisze na końcu filmiku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Tylko i wyłącznie film Pearl Harbor (pisze na końcu filmiku). To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? A oglądałeś ten film? Część filmu jest poświęcona właśnie walkom z Niemcami, ale to wciąż jest film Pearl Harbor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mam ten film na telefonie od prawie 2 lat. Od czasu do czasu lubię sobie oglądnąć. Bardzo fajnie zmontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 az normalnie pogram w attack on pearl harbor ... rozgromie japońców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? O ile mnie pamięć nie myli to jeden z bohaterów przez pewien czas latał w RAF-ie na spitach a co za tym idzie to jego przeciwnikami głównie byli niemieccy piloci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Właśnie , zgubiłem fabułę filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? O ile mnie pamięć nie myli to jeden z bohaterów przez pewien czas latał w RAF-ie na spitach a co za tym idzie to jego przeciwnikami głównie byli niemieccy piloci. I jak to bywa w inszych filmach - dostał po ogonie, wpadł do wody, dziewczyna dostała telegram, wzieła się za drugiego chłopa, a wtedy "zabity" wrócił i wspaniałomyślnie poczekał, aż tego drugie japońce zabiją... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Prawdziwego :wink: Cyfrowego Mirek,cyfrowego. ale FX niezłe. Prawdziwego w sensie nie-modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ...i bezczelnie jeszcze do tego mieszają 303 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.