Eski Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Wpadło mi w oko, a że tematyka znana wszystkim tutaj zgromadzonym wiec zapraszam na 4minutowy filmik
TooM Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Prawdziwego :wink: Cyfrowego Mirek,cyfrowego. ale FX niezłe.
sudik Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje.
cobra Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Jak dla mnie to wszystko zbyt komputerowe.
Wojtass_nt Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Wojna- paskudna sprawa... A taka jak przedstawiona na filmie to już w ogóle istna masakra.
Rafal B. Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Tylko i wyłącznie film Pearl Harbor (pisze na końcu filmiku).
fischer8 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Tylko i wyłącznie film Pearl Harbor (pisze na końcu filmiku). To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce?
Marcus Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? A oglądałeś ten film? Część filmu jest poświęcona właśnie walkom z Niemcami, ale to wciąż jest film Pearl Harbor.
ECO400 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Mam ten film na telefonie od prawie 2 lat. Od czasu do czasu lubię sobie oglądnąć. Bardzo fajnie zmontowany
robraf Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 az normalnie pogram w attack on pearl harbor ... rozgromie japońców...
Rafal B. Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? O ile mnie pamięć nie myli to jeden z bohaterów przez pewien czas latał w RAF-ie na spitach a co za tym idzie to jego przeciwnikami głównie byli niemieccy piloci.
fischer8 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Właśnie , zgubiłem fabułę filmu.
madrian Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? O ile mnie pamięć nie myli to jeden z bohaterów przez pewien czas latał w RAF-ie na spitach a co za tym idzie to jego przeciwnikami głównie byli niemieccy piloci. I jak to bywa w inszych filmach - dostał po ogonie, wpadł do wody, dziewczyna dostała telegram, wzieła się za drugiego chłopa, a wtedy "zabity" wrócił i wspaniałomyślnie poczekał, aż tego drugie japońce zabiją... :twisted:
Lukaszm Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Prawdziwego :wink: Cyfrowego Mirek,cyfrowego. ale FX niezłe. Prawdziwego w sensie nie-modelarskiego
karlem Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 ...i bezczelnie jeszcze do tego mieszają 303 :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.