Eski Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Wpadło mi w oko, a że tematyka znana wszystkim tutaj zgromadzonym wiec zapraszam na 4minutowy filmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
TooM Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Prawdziwego :wink: Cyfrowego Mirek,cyfrowego. ale FX niezłe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sudik Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Jak dla mnie to wszystko zbyt komputerowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Wojna- paskudna sprawa... A taka jak przedstawiona na filmie to już w ogóle istna masakra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal B. Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Tylko i wyłącznie film Pearl Harbor (pisze na końcu filmiku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fischer8 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Chyba w tym filmiku znalazły się jeszcze fragmenty z "Bitwa o Anglię" i "Ciemno niebieski Świat" . Przynajmniej tak się mi zdaje. Tylko i wyłącznie film Pearl Harbor (pisze na końcu filmiku). To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? A oglądałeś ten film? Część filmu jest poświęcona właśnie walkom z Niemcami, ale to wciąż jest film Pearl Harbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Mam ten film na telefonie od prawie 2 lat. Od czasu do czasu lubię sobie oglądnąć. Bardzo fajnie zmontowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 az normalnie pogram w attack on pearl harbor ... rozgromie japońców... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal B. Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? O ile mnie pamięć nie myli to jeden z bohaterów przez pewien czas latał w RAF-ie na spitach a co za tym idzie to jego przeciwnikami głównie byli niemieccy piloci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fischer8 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Właśnie , zgubiłem fabułę filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 To skąd na początku filmu i później Spitfire i niemieckie bombowce? O ile mnie pamięć nie myli to jeden z bohaterów przez pewien czas latał w RAF-ie na spitach a co za tym idzie to jego przeciwnikami głównie byli niemieccy piloci. I jak to bywa w inszych filmach - dostał po ogonie, wpadł do wody, dziewczyna dostała telegram, wzieła się za drugiego chłopa, a wtedy "zabity" wrócił i wspaniałomyślnie poczekał, aż tego drugie japońce zabiją... :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszm Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Prawdziwego :wink: Cyfrowego Mirek,cyfrowego. ale FX niezłe. Prawdziwego w sensie nie-modelarskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 ...i bezczelnie jeszcze do tego mieszają 303 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.