Cimek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 http://www.rcpabianice.strefa.pl/news2005.html Piotrze niech bóg Cię pobłogosławi, Świeć Panie nad jego duszą... [*][*] Wspaniały chłopak był z niego, aż normalnie się popłakałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam. Przykro . [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*][*] Ktoś wie coś więcej?... Edit. Chyba już znalazłem... http://www.flickr.com/photos/przyladeknadziei/sets/72157623041229971/with/4255914083/ Fundacja "Na ratunek dzieciom z chorobą nowotworową" realizuje ogólnopolską kampanię społeczną na rzecz budowy Kliniki Przylądek Nadziei, czyli nowej siedziby Kliniki Transplantacji Szpiku, Onkologii i Hematologii Dziecięcej AM we Wrocławiu Leć, Piotrze, tam gdzie niebo zawsze błękitne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] nie mogę uwierzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Niniejszym chciałbym złożyć kondolencje rodzicom. Nie umiem sobie wyobrazić, co czujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dlaczego tak młodzi... [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Brak słów, niedowierzanie, szok. Gorąco ściskam rodziców, współczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ale życie jest kruche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Piotra miałem przyjemność niestety spotkać tylko raz na zawodach w Łasku. Byłem pod wrażeniem nie tylko jego niespotykanych umiejętności w lataniu, ale także Jego samego jako człowieka. Niesamowicie uprzejmy, pogodny, skromny i wesoły chłopak. Zawsze gotowy do pomocy i dobrej rady. Na modelarstwie znał się na prawdę jak mało kto. Najszczersze kondolencje i wyrazy współczucia dla rodziny i wszystkich przyjaciół, których miał na prawdę wielu. Będzie nam Cie brakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Niemożliwe :/ Nie zdążyłem go poznać... A tak niewiele brakło do 2 października... Łzy w oczach i brak słów :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 To bardzo przykra wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam. Bardzo przykra wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny. Ciężko nawet o tym mi pisać. Tak wspaniały młody i zdolny człowiek odszedł od nas tak wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Trudno wyrazić ten żal... Najbliższym szczere wyrazy współczuca.... Straciliśmy nietuzinkowego kolegę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ....brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Pomimo, że go osobiście nie znałem, to czuję smutek i żal. Zawsze, o wiele trudniej pogodzić się ze śmiercią młodej osoby... [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cooo ?? A jeszcze kilka dni temu tak wesoło pisał w dziale ESA... :cry: :cry: :cry: Brak słów... To nie sprawiedliwe [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.