lech-j Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wyrazy współczucia rodzicom i najbliższym. Żal, że odszedł tak młodo, mógł jeszcze tyle dokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wiadomość od Rodziny Piotrka: POGRZEB ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 24.09 O GODZINIE 12:30 NA CMENTARZU ŚW. RODZINY NA SĘPOLNIE przy ul. Smętnej. MSZA ŚW ZA PIOTRUSIA TAKŻE W PIĄTEK O GODZ. 9:00 W KOŚCIELE ŚW. RODZINY NA SEPOLNIE przy ul. Monte Cassino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi_f Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 przed chwila sie dowiedziałem i jest mi bardzo smutno ........ cóż więcej można powiedzieć ? [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Nie wierzę , dopiero do mnie dotarło ,że Miszcza nie ma wśród nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 strata to dla nas wielka. Choć nie miałem możliwości poznać Piotrka, to wydaje mi się, że był wzorem pewnych postaw, których zdrowy człowiek z pewnością może nie uświadczyć. Opuścił także świat modelarski, w który również dużo włożył. Odszedł kolejny młody chłopak, kolejna osoba, która miała przed sobą jeszcze wiele.. Zapaliłem też świeczkę, taką prawdziwą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Orlik Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [ * ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor1 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Już po wejściu na forum, widząc zmianę szaty graficznej przeszło mi przez myśl, że to może chodzić o Piotrka. Nie wiem dlaczego tak pomyślałem bo jeszcze kilkanaście dni temu czytałem jego posty. Miałem jednak to bardzo złe przeczucie ale szukając tej informacji łudziłem się, że może zdarzyła się kolejna katastrofa rządowa, bo nie oglądałem od kilku dni telewizji i mogło mnie coś ominąć... Wiem, że źle jest tak myśleć, bo przecież nie można powiedzieć, że mógł to być ktoś inny... NIESTETY Miszcza nigdy nie poznałem ale czytałem o nim artykuły i zawsze uważałem go za wzór człowieka, który godnie walczy z chorobą. Imponował mi niezłomnością ducha i tym, że w tak trudnej sytuacji potrafił mieć PASJĘ. SMUTNO, że jednak nie wygrał tej walki. Nigdy nie zrozumiem DLACZEGO odchodzą tacy ludzie? Przecież on miał jeszcze tyle przed sobą! Setki niespełnionych marzeń... marzeń, które były już w zasięgu ręki, jak np. lot szybowcem... NIESPRAWIEDLIWE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 marzeń, które były już w zasięgu ręki, jak np. lot szybowcem...Był tam w chmurach ,w maju zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Był tam w chmurach ,w maju zeszłego roku ... i teraz musiał tam powrócić. Ku pamięci 'miszcza' [vimeo] [/vimeo] miałem farta i zdążyłem z nim RAZ porozmawiać o ESAch. ['] Wyraz współczucia dla rodziny i bliskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.