smootny Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ... hmm tylko ciekawe dlaczego ciemnogród ? Zapewne dlatego, że mucha bzz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dajcie spokój panowie Przeciez to hyde park Offtopic jest tutaj glownym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ludzie wiewiórki są super :jupi: Gratuluję odwagi i głupoty zarazem, ale również zazdroszczę bo chciałbym przezyć taki lot dosłownie i w przeności :rotfl: A meloow powinien chyba się wybrać na terapię, bo za bardzo wszytko mu podnosi ciśnienie gdy się loguje na tym forum i robi się czepialsko-niemiły. Częściowo przyznaje Ci chłopie racje, ale życie jest życiem a przepisy i zdrowy rozsadek chodzą swoimi drogami. Jak nie wierzysz, wybierz się w przejażdżkę polskimi drogami, no chyba że jeździsz jak kodeks przykazał i Cię wszyscy w duchu klną, bo np jest droga poza terenem zabudowanych, był remont, a znak z ograniczeniem sprzed remontu dalej stoi bo ktoś zapomniał go usunąć i tamujesz skutecznie ruch jadąc 30 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Gratuluję odwagi i głupoty zarazem, Na tym polegaja sporty extremalne. Nie rozumiem co Wy z tą głupotą ciągle... straszne okreslenie :F Glupi to jest koles, ktory prosi kolege zeby kopnal go z calej sily w krocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Miałem na myśli, że w bardzo dużym stopniu ryzykowne. Ale wracając do tematu, to ciężko oceniać te loty na hali, bo mnie tam po prostu nie było. Ale wydaje mi się że operator tego latadła z kamerą na pokładzie wiedział co robi, i mam nadzieję że nie podejmował niepotrzebnego ryzyka na koszt tych którym to śmigało nad głowami. No a ubezpieczenie to nie wszytko, przynajmniej ja nie widziałem pakietu ubezpieczeń od brawury i .... Żadne ubezpieczenie zdrowia lub życia nie zwróci :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 myśle że na tariapię stanowczo za wczeście ,a le spoko rozważę twoją popozycje ! A meloow powinien chyba się wybrać na terapię, bo za bardzo wszytko mu podnosi ciśnienie gdy się loguje na tym forum i robi się czepialsko-niemiły. ostatnio rzadko tutaj się loguje bo za bardzo nie ma co czytać, i na 100 postów dzienne wartościowych jest 5 ale to nie twoja wina. Ja i tak nadal podtrzymuje swoje zdanie że ten lot na hali go głupta i tyle :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Glupi to jest koles, ktory prosi kolege zeby kopnal go z calej sily w krocze. Nie, On jest odważny. Głupi jest ten co na jego prośbę odmówi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Oglądaliście taki film K-Pax? Razem z głównym bohaterem w szpitalu psychiatrycznym przebywał człowiek, który wszędzie widział zagrożenie. hmm... Ciekawe dlaczego go tam zamknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Oglądaliście taki film K-Pax? Razem z głównym bohaterem w szpitalu psychiatrycznym przebywał człowiek, który wszędzie widział zagrożenie. hmm... Ciekawe dlaczego go tam zamknęli.To dobre Ciekawi mnie jakie jest prawdopodobieństwo że idąc chodnikiem wjedzie w nas samochód (oczywiście statystycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Pewnie nie mniejsze niż to, że ilośtam kopter walnie Cię podczas lotu na hali :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No tak ale mój kolega dostał tak piłką że spadł z ławki myślisz że poszedł się poskarżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 słuszna uwaga z samochodami ale ale! nisko nad głowami ludzi latają większe i bardziej zabójcze maszyny http://www.youtube.com/watch?v=3PCOcyt7BPI&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale ale! nisko nad głowami ludzi latają większe i bardziej zabójcze maszyny http://www.youtube.com/watch?v=3PCOcyt7BPI&feature=player_embedded szacun dla pilotów :mrgreen: .. za takie umiejętności... i stalowe nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.