Kross Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim miłej zabawy i oby modelarstwo dawało Wam co najmniej tyle frajdy, co tym pilotom: http://www.youtube.com/watch?v=0MZmCQ9FaEU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Troszkę dziś dmuchało więc odwiedziliśmy Unisław, doliczyłem 8 lataczy i czasami na niebie i 8 szybowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ekipa była całkiem spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Niezłe lądowanie, chyba Jasia Mystiyc... na szpadelek U nas cały dzień lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Piotrku..podchodzilem do ladowania i cofałem sie tyłem..zamotałem sie w trawe i walnałem "kreta" z radiem - mystic szczesliwie utkał w glebe...balast walnął w poleczke z serwami..cała szkoda do wklejenia "mocny tem samolocik" "swinski ryj" jak pisalem spisuje sie znakomicie..a dymało..prawie 17m/sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No to faktycznie miałeś dużo szczęścia, bo nie tylko model, ale jeszcze radio i zdrowie mogłeś stracić.... Znaczyć się dzień udany Gratulacje!!! PS Nikt nic nie nakręcił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Trochę się działo była kamerzystka może będzie jakiś klip, a Janek miał dużo szczęścia ale dzięki temu , że załatwił takie wspaniałe warunki na dziś u proboszcza w Unisławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 i takie takie male zbliżenie: A zgadnijcie kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mimo złowieszczych chmur, pogoda dzisiaj dopisała "Nie wystarczy spojrzeć za okno. Trzeba jechać na wysokie zbocze i z tamtąd dopiero widać, co jest grane w pogodzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Teraz fotki, późnym wieczorkiem filmik. Janku, Dorota nagrała ostatnie sekundy lotu Mystica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zdjęcia MEGA!!! Brawa dla Doroty za to że chciała kręcić...!!!! Nie ukrywam że niecierpliwie oczekuję filmu..... PS I na niebie jak widzę gęsto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Hasło klucz GĘSIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie było tak źle, wszyscy na raz nie latali. Niektórzy robili foty (jak widać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 DOROTKO...jesteś WIELKA...fotki super...czekam za filmikiem jak pikuje mystic..Model był wywazony do lotu na + na podstawie wbicia w glebe i po zniszczeniach przypuszczam ,że nie walnąl bombą w dół lecz lotem koszacym---Jestem bardzo ciekawy. dobrze ,że stalo to sie poza zasiegiem zgromadzonych osob. ./ jaka bedzie melody???/ zawsze wstawiasz z dużym klimatem. Fotka- Horn3t- wstawiona o 19,36-"barakuda na tle granatowych" chmur z żoltymi przebłyskami słonca -poezja....pozdrawiam janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Janku, jeszcze z godzinkę i będziesz widział jak to się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dzięki naszej tepsie czy orange zeszło dłużej, ale jest film http://youtu.be/TUnef9citLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ogladałem kilka razy...jednak walniecie było okropne...dziś już MYSTIC-prawie gotow...podziwiam wytrzymałość klamotów kadłub był wzmocniony listwami laminatowymi ucierpiała komora balastowa / juz po naprawie/ i prawy motyl kupiłem już uszkodzony i tak sie usterka odnawia.Pozdrawiam było super nie wszystko mozna przewidzieć upadku z radiem pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jasiu, pies drapał model, ważne że Ty sobie nic nie połamałeś... Chociaż jak widziałem, strój do zimowego latania masz taki, że i chyba skok z 2 piętra byś wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Piotrku..zamotałem się w trawie jak w sawannie i krzaczorach--- joooo---mialem gacie na wacie..!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.