Peter123 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pytanie do Damiana: ten Gość w niebieskiej kurtce to Twój Tata? Jakiś taki po face - liftingu chyba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Gdyby nie samochód to bym horn3ta ni cholery nie poznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Way'u daj namiary na dealera. ja od wczoraj zerkam i samochodu ni ....ja nie widze albo bierz połowę działki bo się w fazach nie zgrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Może samochód to samolot? A może dobry towar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Troszkę się człowiek ogarnie na randkę z wiatrem i już wielkie zamieszanie mały dodatek http://www.youtube.com/watch?v=jh83GHWaPr0&list=UUh4zPzsPB-LzINkJ1MVEssQ&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Popołudnie na wale Wiślanym nr 2 w Fordonie oj działo się było weselej niż na występach kabaretów i relacji z obrad Sejmu niebawem film na razie trochę zdjęć choć ponoć miało być bez dokumentowania tych bezeceństw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Świetne zdjęcie w "okularze" po prostu genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 I fotograf przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 udało się łatwiej zdjęcie jak przeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Fajnie !!! "Okularowe" - klasa światowa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak to mówią REKIN rządzi http://www.youtube.com/watch?v=H_6GDna20xM&list=UUh4zPzsPB-LzINkJ1MVEssQ&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Way ale wygadany jesteś Kontynuacja dnia wczorajszego tylko jezioro nam z jednej strony wału zrobili szkoda, że nie zabraliśmy jakiś łódek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Oj działo się na tym wale Zresztą jak zawsze wtedy, kiedy jest zgrana ekipa, tym bardziej, że często latamy na znacznych wysokościachZnaczy się znacznie poniżej wysokości trawy Zielone trochę zawija się na skrzydła, ale to dla nas standardowa wysokość lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Się dzisiaj działo. Kto powiedział że na wałach pętli nie można zrobić? Fotki: Długie gacie Latanko w szyku. Synchroniczne zawracanie. Synchroniczne skupienie. Srutek. Zapuszczanie korzeni. Gili gili gili Srutek again. Rekin poluje. Gili gili again. Boom & zoom na rekina. Skrzela Srutek airlines. Dwa srutki. Jak rzucać modelem. Nie wiem czemu ale photobucket zabił jakość zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nieźle , pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A bo to jedna pętla była... ? Dzisiaj wybraliśmy się na miejscówkę nr.1 (nazwa nie bez powodu)Wiaterek około 8m/s no i dowarzenie do Rekina 200g + pół opakowania mentosów.Testy prędkościowe wykazały, że Rekin był najszybszy, szczególnie jak się nażarł mentosów Latał tak szybko, że jego własny ogon za nim nie nadążał (zrobi się małą poprawkę w konstrukcji i będzie git).Mentosy były systematycznie opróżniane wraz z słabnięciem wiatru (super sprawa - chyba to opatentuję ). Następnie warunki deczko zelżały.Przy wietrze 2-3m/s Damian z Łukaszem prześcigali się w robieniu piruetów, a jak wiadomo, na wale wysokości są takie, jakie są (wiadomo-nisko).Mimo wszystko Łukasz wykonał dwie pętle i leciał dalej, jakby nic nie było.Nie będziemy świrować, że dwie pętle na raz (bez przesady), ale najpierw jedna, a potem druga "na spokojnie" (wiadomo) Nie wspomnę już ile było "berków" Tylko nie wiem jak się nazywa figura wykonywana tylko przez nielicznych, a wyglądająca tak (było kilka razy):modele w locie szczepione ogonami i wyjście z tego bez szwanku na małej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To było nechconcy Coś mnie w ogon gryzło Nie wiem tylko co mam odpowiedziec KL na pytanie dlaczego srutek wrócił postrzelony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 I zmiana lotów w Unisławiu- było ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Z przytupem i przyświstem - fajnie !! Też bym poleciał , ale żona mi się rozchorowała na grypsko i ratować musiałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.