Skocz do zawartości

I Bitwa o Góre Kalwarie (ESA) 11.11.2010

pacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgoda na korzystanie z pola załatwiona :jupi: , a więc czas ogłosić, że zaczynamy przygotowania

do Wielkiej Bitwy o Góre Kalwarie. ESA

Przedwidywany termin to 11 lub 13.11 (będzie okazja by w walce uczcić 92 rocznice Odzyskania Niepodległości.

Szczegóły bitwy będą pojawiać się w miarę postępów w przygotowaniach

Przewidujemy walki I i II WW.

Pole jest duże i jak czasu starczy to odbędzie się pokazowa walka Aces Combat IIWW i być może IWW, albo odwrotnie :mrgreen:

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Janek możesz wymienić TE MODELE ZWIĄZANE HISTORYCZNIE bo właśnie zacząłem P-38 LIGHTNINGA ( a może powinienem jakiegoś POTEZA co by wpadło TE 20 punktów :lol: )

NIE DADZĄ ODPOCZĄĆ ! :evil:

Opublikowano

rozmawiałem wczoraj z Wojtkiem (Kranikiem :D ), że może lepszym terminem byłby 11/11, bo co niektórzy może planują długi weekend i może lepiej żeby zawody były na początku niż w środku weekendu.

Co na ten temat sądzicie ? Pytanie oczywiście do potencjalnych uczestników :mrgreen:

Opublikowano

Witam

proszę o sprecyzowanie w miarę szybko daty bitwy. Niektórzy pracują w łykendy i wolne muszą ustalać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Pozdrawiam

Grzegorz

Opublikowano

Myślę, że jeżeli nikt do tej pory nie odezwał się na forum w sprawie bitwy, to znaczy, że jest im (nam) wszystko jedno.

Skoro pacek rozmawiałeś z jedną osobą, która preferuje 11.11.2010, to może na ten termin należy się zdecydować?

Opublikowano

ok, a więc termin ustalony jest ostatecznie na 11.11.2010.

szczegóły akcji już wkrótce

zgłoszenia proszę przesyłać na adres; apacuszka [at] op.pl lub tel 501 141 100.

termin zamknięcia listy startowej to 09.11.2010 godz. 24.00

przy zgłoszeniu proszę podać:

imię, nazwisko, kategorię (IWW, IIWW) kanał (podstawowy i rezerwowy)

lista werbunkowa :D :

LISTA

Opublikowano

no bez przesady z tymi progami :D umiesz latać, potrafiśz utrzymać model w wyznaczonej strefie ? WYSTARCZY . No i oczywiście model (zgodny z regulaminem ESA) :mrgreen: .

Opublikowano

umiesz latać, potrafiśz utrzymać model w wyznaczonej strefie ?

No właśnie nie. Trochę latam i nie bardzo potrafię utrzymać w strefie. Szczerze.

Ale będę miał całą moją flotę. Więc ocenicie moje umiejętności.

Opublikowano

Najlepiej jest sprawdzić się w zawodach. Jeśli tak jak napisał Arek, panujesz nad modelem na tyle aby utrzymywać się w pewnych ramach to startuj.

Ja nie wiem czy uda mi się wybrać na te zawody ale jak tylko będę miał okazję to nie zawiodę i się pojawię (kwestie transportu).

Pozdrawiam

Opublikowano

Zaur nic się nie martw, wystarczy latać w kółeczko, a przy odrobinie szczęścia inni sami powieszą na tobie swoje tasiemki (przeważnie ci co są pierwszy raz mają tego szczęścia dużo)

Ja postaram się zameldować na zawodach może jeszcze kogoś namówię.

Opublikowano

Jaka niespodzianka dla organizatora jest wygodniejsza?

1. Zawodnik zgłosił się na listę startową ale nie dojechał na zawody.

2. Zawodnik nie zgłosił się, ale pojawił się na zawodach i mówi że "Chcem latać! i już!"

Opublikowano

największa niespodzianka to jak ktoś się zgłosi i dojedzie :mrgreen:

listy zamykamy 9.11 i do tego czasu można przewidzieć z dużym prawdopodobieństwem udział w zawodach.

ale z dwojga złego to najwyżej dyplom z wydrukowanym nazwiskiem pójdzie na podpałke, zawsze można w przeddzień poinformować że się nie będzie i wtedy na polu nie trzeba kombinować.

Opublikowano

To co napisał Arek jest w 100% prawdą. Najważniejsze to poinformować o ewentualnej nieobecności jak się wcześniej zgłosiło. Wtedy nie ma ewentualnego oczekiwania na zawodnika (jak jest czas). Podobnie jak ktoś się spóźni to też dać znać, wtedy zawsze jest możliwość przeniesienia go do innej walki. OCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ JEST PRZYJECHAĆ NA CZAS :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.