Wojtass_nt Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Jeśli ktoś startował tylko w KRK to też na niej jest? Pytam tak z ciekawości bo siebie nie widzę ale kogoś o podobnym nazwisku i imieniu tak :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 :shock: Daniel, są błędy. Byłem we Wrocławiu, Łasku i Krakowie, razem mi wychodzi 3 484 pkt. Jak to liczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Hahaha jestem na 44 miejscu po jednych zawodach trzeba się poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 To ja za kolegę z eskadry muszę zabrać głos. Rafał Mijal startował w jednych zawodach w Krakowie. Zdobył 1351 pkt. Wiem, że może ciężko zrobić takie zestawienie, ale coś Danielu Ci się pokiełbasiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja też tylko w KRK i miałem 1107pkt. A nazywam się Adamowski Wojtek a nie Adamski :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Hmmm no ze mną też jest pomyłka: Łask-855, Kraków-438 = 1293 Jeśli już się Danielu za to zabrałeś to proponował bym założyć nowy wątek i może niech każdy zliczy sam ile pkt. zdobył, a Ty tylko sobie wpiszesz. Myślę, że nikt nie będzie kłamał, a Dane będą bardziej dokładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Sprawdziłem wszystko jeszcze raz (2błądy) i teraz jest ok. Wszystko przez to, że skopiowałem, wkleiłem, później zacząłem kasować wyniki z rund i wszystko się pokiełbasiło :oops: Wysłałem plik z exela to "tochy" i tym razem nie będzie problemów. Osobny wątek jest na forum ACES. Zgłoszenia wciąż spływają. Cieszy nas to. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Wątek jest tu -> Klasyfikacja Puchar Polski 2010 ESA WW2 <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Chciałem zgłosić się na zawody, w kategorii WWII-Mustang P-51 i Focke-Wulf 190 - 2,4 Ghz, do WWI chyba nie zdążę skończyć modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoszenie przyjęte :jupi: Wysłałem już listę do Karola i mam nadzieję, że jutro ją umieści na forum. Lista jest imponująca, a ponieważ w miarę jedzenia apetyt rośnie to marzą o tym, aby co najmniej wyrównać wynik z Krakowa (30 zawodników) Zgłoszenia przyjmuję do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Kurcze zapowiada sie niezła jatka szkoda że tak daleko sorry Daniel Starachowice wymiękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Aktualna lista zgłoszonych zawodników dostępna jest >>> TUTAJ <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Mówie Wam że jeszcze trochę i bez DWUDNIÓWKI się nie obejdzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ale to juz na nastepny rok ki61 juz przyszykowane.. jak sie wyrobie to wytne jeszcze drugie do zawodow albo p-40 ;] a 500 i 450 tez sobie polata w przerwach ( czesci w urzedzie celnym , ale dzwonilem i jak tylko usłyszeli o zawodach powiedzieli ze zrobia co w ich mocy zeby dotarlo to do mnie do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Czy ktoś z organizatorów monitoruje pogodę? Według meto.pl w niedzielę przewidywana jest prędkość wiatru ok 4 m/s (a to już sporo) i 5*C, odczuwalna ok 2* :x brrrr zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 @Qbatus: wiatru się boisz :mrgreen: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Eee tam wiatru to nie, ostatnio trenowaliśmy chyba przy szóstce albo lepiej. Jak wyszło się świecą pod wiatr to model się cofał i to z niezłą prędkością Ale przyznaję, że bardziej luksusowo lata się przy bezwietrznej pogodzie. Gorzej z temperaturą. Coś mnie katar bierze :x Oby tylko nie padało, mamy do Bolesławca z Krakowa prawie 400 km w jedną stronę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 do GK troche bliżej a i pogoda prawdopodobnie ma być ........... oby. Jak będziecie mieli czym wojować bo Bolesławcu, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Czy ktoś z organizatorów monitoruje pogodę? Według meto.pl w niedzielę przewidywana jest prędkość wiatru ok 4 m/s (a to już sporo) i 5*C, odczuwalna ok 2* :x brrrr zimno Zimna się boisz? Jest na to rada. Dobra rozgrzewka dzień wcześniej. :wink: Wystarczy skorzystać z mojego zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Chętnie Danielu byśmy skorzystali, ale czasy beztroskich wyjazdów już dawno za nami. Ledwo przekonałem moją drugą połówkę na wyjazd "nie wiadomo gdzie" i nawet nie było strasznej awantury :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.