Dj. Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Niestety nie udało mi się zrobić nawet pół fotki z WWI ;/ Nie bylo tak żle - jest i WWI choć mocno okrojona. Nic natomiast nie zrobiłem z momentu wręczenia nagród bo aparat był pełen wody :cry: , podobnie kamera, ale cos tam jest 143 fotki, zapraszam: http://picasaweb.google.com/Djarek62/ESABolesAwiec7112010# a tu relacja filmowa z w/w... http://www.youtube.com/watch?v=GccrJ1IZNNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A tu NASZA wielka radość ze wspaniałej i nieoczekiwanej NAGRODY :mrgreen: . Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecik Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Serdecznie dziękujemy za świetnie zorganizowane zawody, zwłaszcza przerwanie ich w odpowiednim momencie, który wyłonił zasłużonych w boju :mrgreen: zwycięzców. Podziękowania dla lokalnych władz, organizatorów- szczególnie dla Skidana - i wszystkich, którzy wspomagali to przedsięwzięcie. P.S. Teraz żałuję, że nie skosztowałem gołąbków Pozdrawiamy Piotrek i Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Mimo pogody zawody super bo przyjechali sami bojcy -jak mówi Oleg. Trochę tylko koledzy muszą się zacząć przestawiać z zawołania "Panowie do boju" na " Państwo do boju " ,bo już mamy dwie kobitki w czym wyprzedziliśmy inne nacje. Zorganizowanie przelotu śmigłowcem pana Korniewicza tak licznej grupy było największą atrakcją zawodów i trudno będzie to przebić . No chyba że Pacek i F 16 :mrgreen: ( wyzwanie na ACES -ie). O gołąbkach i "herbacie" u Skibów nie będę pisał żeby nie wzbudzać emocji. Pozdrawiamy Alina i Marian Dziękujemy za pamięć o Piotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Posprzątałem temat. Proszę powstrzymać się od dalszej dyskusji na ten temat. Jeśli ktoś ma coś do wyjaśnienia to proszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 NARESZCIE :jupi: :jupi: - teraz tylko CZYSTY AIRCOMBAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 a wiec zapraszamy na ese do Bolca w przyszlym roku a w miedzyczasie na jakies zwykle latańsko wieksza grupą moglibyście wpaść na feriach pewnie bedziemy miec halę wiec tez bedzie mozna sie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.