GMisio Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Cześć Krzysiek tak oglądam to piękne P-38 i zastanawiam się gdzie wsadzisz pakiet? Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Grzesiu pakiet pójdzie do głównego-środkowego kadłuba , te dwa BOCZNE PATYKI z silnikami przy projekcie potraktowałem jak gondole w innych dwusilnikowcach. Myślę że nie powinno być problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMisio Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Cześć Krzyś Jak dla mnie to najlepszym rozwiązaniem byłoby wstawienie pakietu w poprzek w kadłubie w miejscu natarcia skrzydła. Oczywiście po wycięciu odpowiedniego otworu w skrzydle. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Trochę mi zeszło z tym AMERYKAŃSKIM PATYCZAKIEM ale przed nowym rokiem ZMUSIŁEM się i udało mi się go nawet pomalować . Zostaje jeszcze tylko montaż osprzętu rc , myślę że w tygodniu go UZBROJĘ to może na następny weekend jakiś oblot . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Fajnie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 gratulacje! Krzys jaka waga do lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Coś go tam jeszcze DOPIESZCZE , jakieś linie podziału blach , jakiś napis PROPAGANDOWY pilotów bo amerykańce zawsze CÓŚ tam bazgrali na kadłubach . Ale już dzisiaj wyciąłem NASTĘPNEGO PIĘKNISIA :twisted: a jutro sklejanie , szlifowanie , sklejanie , szlifowanie .............a potem znowu malowanie i następny , następny , następny bo sezon tuż , tuż zawody prawie co tydzień :mrgreen: . Waga wyjdzie około 570g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobiecki Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jakiś napis PROPAGANDOWY pilotów bo amerykańce zawsze CÓŚ tam bazgrali na kadłubachNie pisali tylko LASKI malowali :rotfl: Super błyskawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Świetnie wykończony ..... gratuluję Z tymi śmigłami wygląda bardzo makietowo, mam nadzieję, że sprawdzi się w locie Sezon zapowiada się bardzo interesująco . ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mam sporo śmigieł trzyłopatowych ale z GWS w kolorze- PIĘKNY POMARAŃCZ i nawet w kilku rozmiarach to popróbuję jak ciągną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Latałem z tymi śmigłami w Me-110 oraz Catalinie, mniejsze rozmiary są czarne. Mają jedną wadę, są cienkie a tym samym piekieklnie ostre co pozostawiło na mojej ręce trwałe ślady :lol2: Dobierałem wg. zasady jeden rozmiar mniejsze i jeden skok słabsze niż odpowiedniki dwułopatowe dla danego silnika i było OK. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak też właśnie miałem na wstępie zrobić , ale te czarne to lipa a z pomarańczek GWS to mam od rozmiaru 8x4 . Zobaczymy w PRANIU jak będzie latał PATYCZAK :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.