MironRC Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 cessna ładniutka zawsze mi sie podobała jej sylwetka , pochwale się co ja dostałem na mikołaja taka ma być narazie kompletuje piter216 jakie to ma wymiary?waga? jaki silnik planujesz zainstalować? ładna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter216 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 rozpiętość 3.05m waga 12-15kg silnik 40-60 ccm benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 rozpiętość 3.05m waga 12-15kg silnik 40-60 ccm benzyna uuuu ładnie, będę śledził Twoje postępy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jednak ta Cessna robi wrażenie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A można wiedziec jak kolega nabył tą cesnę za jedyne 318 pln , bo jak ja patrzę to widzę że kit kosztuje 96 euro , chyba jak kolega kupował to była akurat promocja . No i ile za przesyłkę trzeba by było zapłacić . Bo tak patrzę na ten model i myslę ze znalazło by się jeszcze jedno miejsce dla niego w moim gołębniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Była dodatkowa promocja -20%,przesyłka po europie jest za free i nie trafiła do UC.Ot i cała tajemnica. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 przesylka free . To ja chyba wezmę nawet za te 96 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ale dopiero w przyszłym roku ,bo do 28 nie ma.Znalazłem też ciekawą ofertę na ARF z lepszymi serwami niż w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 To nie problem poczekam , a ze lubię się trochę pogrzebać to wolę kit. Za arf musiał bym zapłacić więcej a nie bardzo mam kasę więc poczekam , a jak już kupię to powoli będę kompletował wyposazenie . Ale linka z arf mogłbyś rzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 I to dużo więcej.Ale uważam iż to jest dobra oferta.W Norwegii kosztowała ok 200 Euro + Vat,ale nie ma i nie będzie tak jak RTF. http://www.ready2fly.ch/shop/USER_ARTIKEL_HANDLING_AUFRUF.php?javascript_enabled=true&lang=de&darstellen=1&Kategorie_ID=38&Ziel_ID=741&anzeigen_ab=0&PEPPERSESS=bc7b5bf32cc80665abb4d665081f1d45 Można zamówić sobie w niebieskim malowaniu. Na dole filmik z lotów tym maluchem. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Żeby nie było że nic nie robię.Wymieniłem koła.Tył 75mm przód 65mm.Od razu lepiej wygląda. Pogoda do oblotu na razie słaba ,więc zabrałem się za upiększanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 czy to zolte to lakier? Jak sie trzyma? nie zlazi jak nakleisz tasme i odkleisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Hehe, znając Wojtka to "to żółte" to też jest folia :devil: Widziałem, jak on już z taką folią czarował, więc specjalnie się nie dziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 mowisz o nano edku tym pomaranczowym? ale patrzac na sama morde to mam watpliwosci , dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 zabrałem się za upiększanie Jeszcze trochę to będzie taki "piękny" .... że żal będzie nim latać :lol2: Świetnie wygląda ale nie widzę oświetlenia? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Oczywiście że folia. :mrgreen: Moduł oświetlenia już kupiłem,przewody mam.Pozostało kupić diody i poprowadzić kable.Ale to jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Diody kupione ,więc zabrałem się za oświetlenie. Na początek przednie reflektory lądowania. I dwa beacon'y,jeden na ogonie a drugi pod kadłubem A tak prezentuje się w działaniu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gu1NeS3lNJA Problemem okazało się przeciągnięcie kabli,ponieważ w kadłubie są przegrody w ogonie. Ale i na to znalazłem rozwiązanie.Użyłem przewodów w emalii ze starego silniczka,naciąłem delikatnie EPP i wcisnąłem w szczelinę. A tak prezentuje się kadłub praktycznie skończony.Pozostały tylko znaki rejestracyjne. Teraz zabieram się za oświetlenie w skrzydłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Rewelacja!! Porób dokładniejsze fotki tego oklejania bo ja nie wierzę, że maska jest oklejona a nie malowana! :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 A gdzie taką folie można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeśli to faktycznie folia, to jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.