tom000 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Witam Zostało nam kilkadziesiąt tysięcy odpadowych kółek z mdf 8mm o średnicy 85mm Troczę szkoda to wyrzucać i głowię sie od tygodnia co mozna z takich kółek zrobić :roll: Macie jakieś pomysły? Wszelkie sugestie mile widziane :wink: Z góry dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Można je przerobić na ciepło w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Tak jak 90% tego co nas otacza Myślałem o czymś mniej destrukcyjnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ogłoś w mieście konkurs na najciekawszy pomysł zaadaptowania tych kółek Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Stołki barowe... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Stołki barowe... :wink: Chciałbyś siedzieć na siedzisku 85mm? Bo ja nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
militariusz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 podstawki pod kubki, małe kółeczka garncarskie, podstawki do modeli plastikowych, stoliki dla lalek, kółka do drewnianych samochodzików, walce na matematykę, breloki do kluczy wisiorki dla pań , kolczyki ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Witam Jedno kółko centralne obklejone po obwodzie pozostałymi i masz podstawkę pod dużą doniczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaro Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ja trzy poproszę! :twisted Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ja trzy poproszę! :twistedkółka czy podstawki po doniczki? Albo sprzedawaj w promocji, 4+2 gratiss, na pewno znajdą się nabywcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kotecek Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Skoro pytanie zamieszczono na pfmrc.eu , to jakoś tak podświadomie czuję, że pytaniodawca miał na myśli pomysł na modelarsko-lotniczo-RC-biznes. Chm..., no to może kółka do halówki ? Albo kółka do Spitfire z DeAgostini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
militariusz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 sprzedawaj jako wręgi silnikowe do czerwonego barona 20 zł za sztukę Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Stołki barowe... :wink: Chciałbyś siedzieć na siedzisku 85mm? Bo ja nie A piłka jest? :roll: Dotniesz pod wymiar :ass: to jest siedzenia. A zkilku możesz zrobić nowoczesny fotelik dla pilota, na lotnisko modelarskie. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Pytanie na forum modelarskim bo jeszcze tkwi we mnie iskierka nadziei że modelarze potrafią wymyślić coś z niczego miałem pomysł żeby sklejać z tych kółek coś w rodzaju wieży ale kółka przestawione względem siebie= stojak na płyty CD/DVD.Niestety opakowanie płyty ma grubość 10mm więc odpada mieliśmy z tego robić podstawki pod znicze ale przespaliśmy termin.Słowem jest dylemat :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jerzy Markiton Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Już za rok matura... Za rok cały !! To może już zrobić i niech czekają, no chyba, że ktoś prześpi sprzedawanie.... Tomku, ośmielę się delikatnie przypomnieć..... - Jurek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kotecek Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 mieliśmy z tego robić podstawki pod znicze ale przespaliśmy terminno to może konfetti na sylwestra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callab Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 no to może konfetti na sylwestra Jak komuś takie konfetti przywali w łeb to będzie miał niezłe fajerwerki. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukishin Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Zaraz przed sylwestrem jest jeszcze inna "okazja"... ..więc może ozdoby choinkowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian06adik Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 a może (z okazji zbliżających się świąt - w sklepach już pojawia się od groma reklam) 2,5 metrową choinkę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.