Wojtass_nt Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Długo mnie tu nie było. Dzisiejsza piękna pogoda zmotywowała mnie do zrobienia zdjęć terenu który muszę zinwentaryzować na studia. Wszystkie fotki po kliknięciu w LINK W moim LoRyder'ze latało GoPro kolegi (moja pojechała w góry). I niech ktoś mi powie że ten wynalazek robi słabe fotki :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Świetnie wyglądają te cienie rzucane przez drzewa :shock: A ogólnie miasto przypomina Czarnobyl :twisted: (wszystko przez tą jesień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 W moim LoRyder'ze latało GoPro kolegi (moja pojechała w góry). I niech ktoś mi powie że ten wynalazek robi słabe fotki Nie wiem co to jest GoPro ale fotki extra :!: Qrna! W końcu jakiś temat, w którym zgodziłem się z Tobą...ale to boli :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Qrna! W końcu jakiś temat, w którym zgodziłem się z Tobą...ale to boli :rotfl: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie wiem co to jest GoPro ale fotki extra :!:prosze: http://camonboard.pl/index.php/kamery/gopro-hd/gopro-hd-motorsport-hero.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.