vader Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A w tym przypadku mocowania turbiny nie będzie momentu skręcającego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 pewnie będzie, ale niweluje się go przez odpowiedni kąt zaklinowania silnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 pewnie będzie, ale niweluje się go przez odpowiedni kąt zaklinowania silnika... Kąt zaklinowania silnika powiadasz? Jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić. Wyobrażam sobie natomiast lekkie odchylenie dyszy wylotowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 o to mi chodziło... o zmianę wektora ciągu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Może to zdjecie trochę rozjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wręga końcowa Wręga główna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wręgi podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kopyto chwytu powietrza podczas obróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Robert czym wklejałeś wręgi? próbowałeś "Hysolu"? to połówka wlotu powietrza ze styropianu czy styrodur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Piotrek,Hysol 9462 super sprawa , ale cena Wręgi wkleiłem na żywice wypełnioną kulką szklaną (musiałem wcześniej pozbyć się z niej wilgoci :evil: ) choć początkowo miałem zastosować aerosil , celowo ich nie wlaminowałem w struktrę kadłuba ponieważ jak by co wolę wkleić ponownie wręgę niż laminować rozdarty kadłub. Na kopyto zastosowałem piankę poliruetanową wstępnie już je zalaminowałem , a dalszej obróbki czyli szlifowanie, szpachlowanie ,malowanie podiął się vader (Paweł) Znając jego możliwości powierzchnia będzie lustereczko lub jak kto woli pupcia niemowlaczka :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 vader jak zwykle zrobił kawał naprawdę dobrej roboty , kopyto chwytu gotowe Dzięki Paweł ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No problemo. Zapodaj fotki z postępów przy usterzeniu, skrzydłach i sekcji dziobowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jak tylko ruszę ze skrzydłami zamieszczę fotki , ale formy raczej nie będą wykorzystane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witaj Robert kiedy planujesz odformowanie wlotów powietrza? to zapodawaj te żebra i poziomy , nie "bede" się "babrał tylko" z pionowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 juz to robię :rotfl: :rotfl: :rotfl: z poziomym jeszcze chwilę potrwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witaj Robert a może jeszcze jakiś "Baypas"? to będzie PIĘKNY KOMPLECIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Piotr , Baypas będzie częściowy (osłona przed zanieczyszczeniami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chwyty gotowe do wklejenia w kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Chwyty i łoże turbiny wklejone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi