Artur79 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dziś ok 12.30 ma być w miarę bezwietrznie, będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja mam model do oblatania, pojawie się na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mateusz - czy to FOX do oblotu?! :shock: Widzę, że budujesz i rozbijasz, budujesz i rozbijasz... Z Tobą sklepy modelarskie nie zbankrutują ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no no no było naprawdę fajnie- pogoda dopisała.. Dużo kolegów się pojawiło, tylko troszke cieplej mogłoby być... no ale cóż Dodatkowo widzieliśmy na żywo niski przelot bociana (na początku się dziwiliśmy kto taki model wypuścił hehe), co świadczy tylko o jednym... wiosna idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A no Grzesiu:) Fox oblatany ) i lata wspaniale... Krzysiu. To nie był bocian! to był wróbel! a tak na prawdę to łabądek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Krzysiu. To nie był bocian! to był wróbel! a tak na prawdę to łabądek Mateusz aleś to zepsuł :> . W opisie Krzysia tak wspaniale powiało wiosną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Czy lata jeszcze ktoś na Węzłowcu? Teraz mamy długo jasno! Może dziś jak nie będzie wiało - tak przed zachodem słońca :?: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Fotorelacja z ubiegłego piątku: https://picasaweb.google.com/grzegorzmodelarz Zapraszam. Ps. W sobotę również przyjechałem i... Okazało się, że małe chińskie rączki źle przylutowały antenę w odbiorniku. Tylko szkoda, że mój EGP był w tym czasie na wysokości ok 30m. Brak zasięgu i wiatr spowodowały, że zaczął pikować - zero reakcji na drągi i... - zbierałem szczątki w promieniu czterech metrów. Kadłub w czterech częściach, uszkodzony silnik i lekko wgnieciony pakiet. :cry: Oj będzie co naprawiać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Filmik z ostatniej soboty: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Cześć, chciałbym się Was zapytać, gdzie macie takie super tereny do latania. Mało drzew, a jestem początkujący, a kiedyś chciałbym oblatać 3 samoloty. Mogli byście z google earth, lub zumi, zrobić print screen'a i pokazać gdzie to jest. Mieszkam w Katowicach, co widać w moim profilu, więc mam nie daleko w sumie, a na Muchowcu trzeba płacić i latają samoloty. Byłbym bardzo wdzięczny. Chętnie się kiedyś tam wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Chris, trzeba mieć ubezpieczenie modelarskie i zapisać się Jak coś to napisz do mnie na gadulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Cześć, chciałbym się Was zapytać, gdzie macie takie super tereny do latania. Mało drzew, a jestem początkujący, a kiedyś chciałbym oblatać 3 samoloty. Mogli byście z google earth, lub zumi, zrobić print screen'a i pokazać gdzie to jest. Mieszkam w Katowicach, co widać w moim profilu, więc mam nie daleko w sumie, a na Muchowcu trzeba płacić i latają samoloty. Byłbym bardzo wdzięczny. Chętnie się kiedyś tam wybiorę. Tu: http://www.silesiaaeroteam.pl/ masz wszystko na temat tego miejsca i zasad obowiązujących na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Tak, CIMEK już mi wszystko wyjaśnił, za co mu dziękuje, choć ciągle szukam tego ubezpieczenia modelarskiego. Czytałem na tym forum wiele o tym, lecz np w Hestii lub Pzu nieumiem czegoś takiego znaleść. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam . Ubezpieczenie modelarskie w Hestii jest specjalnym produktem sprzedawanym na specjalnych zasadach . Jak chcesz więcej informacji (obecnie pracuję jako Agent Ubezpieczeniowy Hestii ) to napisz na priwa . Możesz wykupić je na 6 miesięcy i wtedy zapłacisz 78 zł lub 145 zł za rok . Proszę pytać na priwa , żeby nie zaśmiecać wątku . Nie będę pośredniczyć w zawieraniu Polis . ( Za dużo zabawy z wysyłaniem ) Chyba , że jest ktoś chętny z Białegostoku to pomogę w załatwieniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjacek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pozwoliłem sobie przy okazji też zapytać o ubezpieczenie, te 145zł rocznie wydaje się korzystną ofertą. Mam tylko małe wątpliwości co do miejsc w których latam. Latam tylko dla przyjemności małymi samolotami elektrycznymi i copterami. Około 10% moich lotów odbywa się na lotnisku modelarskim, reszta jako że mieszkam na skraju wsi odbywa się nad okolicznymi polami uprawnymi i łąkami. Moje wątpliwości dotyczą właśnie miejsc w których latam, czy polisa mówi coś o miejscach lotów ? nie chciałbym przez kilka lat płacić ubezpieczenia a w razie przykrego zdarzenia usłyszeć mamy cię gdzieś. Czy mógłbyś podesłać mi jakieś warunki/zasady/opis polisy ? pozdrawiam, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 wczorajsze wieczorne loty z lotu ptaka [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Fajny film, ale juz w 2/3 staje sie monotonny Kurcze, musze sie wybrac polatac w koncu, mialem chyab 3 miesiace przerwy. Trzeba tylko zrobic pozadek po przeprowadzce w wszystkich rzeczach modelarskich i narzedziach. Przenoszac sie 'na swoje' z domu gdzie sam swoj pokoj mialem 25m2 do mieszkania ~50m2 to paranoja ;f trzeba sie zaczac przyzwyczajac... najbardziej ubolewam nad niemoznoscia halasu po 22 i generowanie go przez inncyh sasiadow w momentach np. drzemki ;f oraz garazem oddalonym od mojego mieszkania gdzie i tak zeby zmiescic motor i samochod musze wjezdzac doslownie na centymetry ;f To tyle narzekań - od razu mi lepiej. A to dodam jeszcze, ze juz mnie smuci tak dyrastyczny spadek wolnego czasu z powodu pracy. Do tego w tym roku rozpoczynam studia to jak odejda mi wolne weekendy to dostane chyba chandry ;f - dlatego zaczalem sie troche wahac. Slowa otuchy ? ! Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 COOL STORY BRO! Bierz model i przyjezdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Hehe, jaki czas reakcji ;> Widze, ze Ty albo z modelem na zewnatrz albo na forum ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Albo w pracy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi