Cimek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Oj powinieneś , powinieneś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mariusz - foty rewelacyjne, ta poranna mgła i słońce rewelacyjny klimacik :!: Mateusz - to Ty powinieneś zmienić awatara jest straaaaasznie staaaaryyyy :lol2: (awatar oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Oj taam Mam sentyment do tego Avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a w szczególności do modelu na tym avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapuch00 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No i zestresowaliście kolegę i teraz już nie ma avatara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Avatar się popsuł ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wejdź Mateusz na mojego "Pikasiaka" tam jest trochę fotek z Tobą do wyboru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Panowie i panie - zimno że zające w biegu zamarzają ale słoneczko niczego sobie! Może małe spotkanko na lotnisku - jakieś otwarcie tegorocznych spotkań? Planujemy dziś ok. 14.00 z Mateuszem sprawdzić gęstość powietrza nad Chorzowem i nowe wario FrSky :jupi: Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Niestety jak widać, zapaleńców o wiele mniej , niż w ubiegłym roku , bądź dwa lata temu, gdzie pełno ludzi przewijało się przez lotnisko. W sumie nie dziwne sam zmarzłem jak sto diabli... Dobrze że Grzegorz miał "podgrzewacze" pod ręką, bo na prawdę bez nich nie dało by się nic zrobić. W sumie ja nie polatałem, prawdopodobnie w module spaliła się końcówka mocy. Cóż trzeba zamówić kolejny zestaw Frsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapuch00 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak chcesz zamawiać w HK to się pospiesz - chwilowo maja ponad 10 dni opóźnienia w pakowaniu Ja latam sobie czasem rano, ale ostatnio wiało więc odpuściłem, a w weekend miałem niestety pilną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mateusz - wydaje mi się, że wszystko sie rozkręca - zobaczysz jak tylko mróz zelżeje będzie ciasno nalotnisku. Teraz trzeba przygotować więcej "podgrzewaczy" :jupi: i czekać na mniejszy wiatr! A Ty zamawiaj Frsky i latać , latać ,latać ... ps. Kabelki z telemetrii poprawiłem i wszystko jest już stabilne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 byliśmy z Mariuszem o 15.30 coś .. tak wieć nie jojcyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapuch00 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie wywiało Was? Myślałem o lataniu, ale jak na mój gust wiało za mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wiatr to różnie dzisiaj akurat wiał, za to mróz trzymał mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 byliśmy z Mariuszem o 15.30 coś .. tak wieć nie jojcyćHans - prosze przetłumacz :roll: o co chodzi z tym jojcyniym :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Pojawiają się pytania jak z lataniem w 2012 r. Kiedy otwarcie sezonu, gdzie jest szef? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Pojawiają się pytania jak z lataniem w 2012 r. Kiedy otwarcie sezonu, gdzie jest szef? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 gdzie jest szef? Dobre pytanie. Wysłałem 2 maile odnośnie latania i 0 odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 gdzie jest szef? Dobre pytanie. Wysłałem 2 maile odnośnie latania i 0 odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jak na razie klucze pasują. Nikt nas ne wygania . Nawet miła pani w trakcie treningów wpuszcza nas pomiędzy "piratami" samochodowymi. :shock: Trzeba się zastanowic i oddolnie ustalić OTWARCIE SEZONU. Tylko dobrego wróżbitę na ustalenie pogody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi