Adam P. Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 wzięli byście się z budowę modeli bo przez ten czas co rozpamiętujecie literówkę w forum to można by już Extrima do lotu poskładać. dobra, ja biore sie za budowe mojego kolejnego paranormalnego pomyslu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeden z moich nauczycieli miał takie powiedzonko: "jak cię widzą, tak cię piszą- jak ty piszesz, tak cię widzą". 8) :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Akurat nie ja to pisałem Rob. Ale skoro temat jest tak przyjemny ,bo admin zrobił literówkę i userzy nie mogą tego przeżyć, to życzę dalszej miłej zabawy z robienia z tego " Ach " i " Ech " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Tomek, wg mnie od literówki już dawno przeszło na coś innego i nie jest to glupia radosc, ze ci na górze coś spieprzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Przykro mi Tomku :cry: , że odebrałeś moje "trzy grosze" jako personalną wycieczkę w Twoim kierunku :shock: . Napisałem to w nawiązaniu do wpisów poprzedzających ten mój nieszczęsny dopisek, nie do tego otwierającego temat. Osobiście podziwiam Twoje zaangażowanie w moderowaniu Forum oraz tempo i jakość budowy modeli. {Zaraz ktoś powie, że czuć wazelinę :devil: ). Inny z moich nauczycieli o łagodniejszym nieco podejściu do uczniowskich wpadek powiadał, że tylko ten się nie myli, kto nic nie robi- całe szczęście, że uczył przyszłych tokarzy a nie saperów :lol2: . Proste literówki, wynikające z pośpiechu zdarzają się wielu osobom i na to nietrudno jest przymknąć oko :wink: , ale przeraźliwe niechlujstwo językowe było już nie raz wytykane na Forum przez starszych ode mnie stażem forumowych wyjadaczy i zazwyczaj w odpowiedzi padało tłumaczenie, że powodem jest dys-cośtam :evil: . Tak, jak to już ktoś inny napisał dawniej nikogo nie obchodziły jakieś dys, dys, dys, tylko była krótka piłka: pała i kiblowanie drugi rok w tej samej klasie :devil: . Ten kamyk leciał sobie bez celowania w kogokolwiek i to chyba jakieś czary złego szamana spowodowały, że uznałeś Tomku, iż wpadł on do Twojego ogródka. Ostatnie, na co bym sobie pozwolił to wytykanie Prowadzącym Forum pomyłek pisarskich :wink: . Nie znajduję bardziej odpowiedniej ikonki, dlatego użyję tej: dajmy sobie :* i niech będzie już po sprawie. Tylko niech nikt nie podejrzewa, że podzielam poglądy pewnej pani na temat Teletubisiów :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 O.K. Rob, nie ma sprawy ,wcale mnie nie uraziło ani w żaden sposób dumy mi nie ubyło, to co pisałeś. Jak dla mnie nie ma tematu. Pozdrawiam serdecznie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Kamień z serca :jupi: . Już zaczynałem strachać się, że może pod moją podobizną pojawić się czerwona krecha :devil: . Dobrze, że jak widzę masz raczej łagodne usposobienie i spory zapas tolerancji :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A temat był po to aby czegoś takiego nie powtórzyć Istnieje bardzo prosty sposób na unikanie błędów - "nic nie robić" Myślę, że wobec "natłoku" takich błędów na tym forum bijesz pianę Czyżbyś się sklonował Kojocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A jeśli chodzi o przecinki to ja od zawsze piszę przecinek po spacji. Może to błąd może to nie ,ale nigdy nie widziałem żeby jakiś program zwrócił na to uwagę. Bo to nie jest blad jako taki. Problem polega na tym, ze jak "przyklejasz" przecinek do wyrazu po ktorym on nastepuje to dla programow staje sie on integralnym elementem tego wyrazu i w przypadku lamania linii pozostanie on na koncu a nie wskoczy do nowej. Przecinek na wlasciwym miescu ulatwia czytanie bo dochodzac wzrokiem do konca linii wiesz, ze tam bedzie pauza a nie dowiadujesz sie o tym po przejsciu wzrokiem do nowej liniil. Gdy ktos czyta szybko to taka droba roznica moze naprawde wytracac z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.