safari28 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Panowie witam. Jak na dzisiejszy dzień takielunek i ożaglowanie ukończone. Przyznam się że nie mało się z tym ogimnastykowałem. ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam, kolejnym krokiem było zamontowanie wszystkich dupereli pokładowych. Wygląda to mniej więcej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nooo..,podziw ,chyba nawet orginał nie był tak wykończony ,gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Po prostu... dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mi tam już dawno mowę odjęło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalk Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak Ty Safari28 modelarzem nie jesteś jak twierdziłeś to... ja nie wiem. Piękna łajba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 co tu pisać? jak już koledzy dawno napisali co myślałem /? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam, koledzy nawet nie wiecie jak te miłe słowa otuchy mobilizuja mnie do dalszej roboty, dziekuję. jak na dzisiejszy dzien bandery gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Boże święty. To się nazywa modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak z ciekawości, jaką technikę wykorzystałeś? To zwykły druk na papierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wydruk? Toż to wygląda na nic innego jak cienkopisy i flamastry na płótnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Panowie to nie są flamastry, robiłem ta metodą co żagle. Najpierw w corelu wyrysowałem wzory na bandery czarną kreską. Potem nadrukowałem je na płótnie. Następnym krokiem byłopomalowanie waskim pędzelkiemowych wzorów oraz konturow, malowałem pigmentami do farb. Następnie na drugiej stronie powturzyłem malowanie kierując się przebijającymi wzorami. do ukończenia modelu został mi tylko ornamęcik na rufielecz to nie jest już taka prosta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 co dalej? ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi