krankor Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam wszystkich. Nie wiem skąd mam tę fotkę. Z jakiej strony. Wiadomo tylko że z niemieckiej. Model trochę już starszy. Zdjęcie zatytułowane "Blitzfuss wassergliter", co sugerowałoby, że to jakiś ślizgacz. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6309
sebamor Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Blitzfuss wassergliter - Blitz to po niemiecku błyskawica o ile wiem, wasser to woda więc to jest zapewne błyskawiczny ślizgacz wodny :mrgreen: . PS, poza tym na czym by to latało? bo ja zbyt wielkiej powierzchni nośnej nie dostrzegam :lol2: .
Marcin K. Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Znając Grzeska mozliwosci to z jego ręki wyjdzie na pewno wersja latająca
ECO400 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 no tak, wystarczy położyć stateczniki pionowe i będzie z tego niezły jet
krankor Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Stateczniki to tak wg mnie już ma. Przedni pływak od biedy mógłby robić za canardy. Prawdziwy ( o ile istniał) pewnie nie polatalby, ale model... nie jestem taki mocno pewny, że nie jest w stanie fruwać. Może niezbyt stabilnie. Korci, żeby spróbować za jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.