pawel66 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :twisted: TAAAK SIE LATA W RADAWCU :twisted: zaj***ste zdjęcia zrobił Grzesiek Łakomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Czapkę byś nałożył Jednak Grzegorz robi lepsze fotki ode mnie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Szacuneczek. :mrgreen: :mrgreen: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 widać ze to presyżyn aerobatiks ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 chyba wyślę to zdjęcie do PA :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzisiaj byłem pierwszy raz w Radawcu. Jak dla mnie.... BOOOOOOOOOMBA!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Mam nadzieję, że jeszcze wiele razy tam pojadę. 8) Przy okazji, zarobiłem czekoladę, jak panu Zbyszkowi model uciekł z pola widzenia. Znalazłem!!Konkretnie Easy Glider. Wylądował grzecznie 5m obok drzew. Nawet nie był muśnięty... Pogoda była dzisiaj fajna, tyle że troszkę zimno. Tak zimno, że nie wiedziałem czy trzęsę się ze strachu, że lecę motoszybowcem, czy z zimna... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Na filmie widać co jakiś burak zrobił z naszego lotniska :evil: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Współczucie :cry: Nie ma to jak wioskowy drift :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 U nas mamy to samo tylko w dużo mniejszej skali :? Jeżeli w głowie samo siano to nic nie poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że to dotrze do tych wsioków w złomach za 1500 zł. Od jutra wożę pałę i jak trafię kretyna to leje bez uprzedzenia i patrzę czy równo puchnie. A swoją drogą zgłaszamy sprawę na policję i do prokuratury. Lekko licząc renowacja będzie tego debila kosztować minimum 10 tys zł. jak sprzeda swoje 20letnie szrotowe bmw to i tak mu nie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja cieżżżżżżżż. :shock: o nieeeee no no to przecież witki mi opadły :? . Mam nadzieję że temu kto to zrobił dostanie się po du*ie. pietka, myślę że trudno będzie znaleźć tego bezmózgiego patafiana który zniszczył nasze lotnisko. Mimo wszystko kibicuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Vadic poprzedni patafian w BMW jak już się znalazł to otrzymał nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak zrobić szybko sok z buraka? Wrzucić granat do BMW. Zastanawiam sie czy Ci "kierowcy" taniego lansu podtrzymuja tradycje czy samochod sam przyciaga bezmozga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 pawel66, troche nie czaję o co ci chodzi :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 pawel66, troche nie czaję o co ci chodzi :roll:Hm... To może i lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie wyrazy współczucia, jak widać ludzi ograniczonych umysłowo nie brakuje. W Parzniewie latem też tego doświadczyliśmy, tylko nasz ułan utknął na pasie i nie było problemu ze ustaleniem sprawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Cześć Krzychu No, my też mamy niespodzianki na płycie. :twisted: Jak sobie znowu pojeżdżą to już raczej nie odjadą. A NA PEWNO BĘDZIE ICH TA PRZYJEMNOŚĆ KOSZTOWAŁA MINIMUM KILKA STÓWEK, ŁECH, ŁECH!!! Ale mimo wszystko planujemy rekultywację na wiosnę i zabezpieczenie wjazdu tak aby każdy chętny urwał sobie koło, a co!!! PIKNIK BĘDZIE!!! Choćby skały sr....y!!! :devil: Od razu zapraszam, żebyście nie mówili, że nic nie mówiłem :wink: . Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!! Pozdrów Dziewczyny. No i daj po smakowitej kości Mokce i Ince, może w końcu Ci coś wygarną w wigilijny wieczór Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jak zrobić szybko sok z buraka? Wrzucić granat do BMW. Zastanawiam sie czy Ci "kierowcy" taniego lansu podtrzymuja tradycje czy samochod sam przyciaga bezmozga. Myśle ,że nie wszyscy co jezdzą BMW sa burakami , jest to tylko stereotyp ,ktory juz dawno nie pokrywa sie z rzeczywistością , i myśle ,że nie ma co rozdzielac ludzi na to jakim kto jezdzi samochodem ,aczkolwiek tak zniszczyc lotnisko jest chamstwem . PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nigdzie nie jest powiedziane, że "on" jeździ BMW. Podejrzewam bardziej, że kupił sobie malucha na allegro za 2 stówki i pocina po Radawcu ryjąc jak nornica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 PIKNIK BĘDZIE!!! Choćby skały sr....y!!! Od razu zapraszam, żebyście nie mówili, że nic nie mówiłem .Zaproszenie przyjęte :mrgreen: , tylko musimy zgrać terminy.Na razie wiadomo zę IV ATM zostanie przeniesiony na 02.06, a na kiedy planujecie Piknik u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.