kesto Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Oryginalne śmigło z zestawu Meteora, to 200X200. Mam je gdzieś w swoich szpargałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Oryginalne śmigło z zestawu Meteora, to 200X200. no właśnie, też mam takie, oryginalne mleczne. To wychodzi jakieś ~7,8x7,8 cala rozumiem że jak założę mniejsze to na pewno zwiększą się obroty ale czy przy tym zabiegu korbowód nie wyjdzie dołem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ale czy przy tym zabiegu korbowód nie wyjdzie dołem? Nie, ale nie wiem czy uda się silnikowi uzyskać jakiś godziwy ciąg :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Oryginalne śmigło z zestawu Meteora, to 200X200. Mam je gdzieś w swoich szpargałach.Na tym śmigle jest :ass: nawet go nie zakładaj, chyba że zasilisz Meteorka paliwem z 20% nitro. Ja próbowałem, zresztą tak jak Krzysiek napisał silnik się nie wkręci i ciąg będzie słaby.Śmigło od MK-17 załatwiło sprawę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 zwiększą się obroty ale czy przy tym zabiegu korbowód nie wyjdzie dołem?Dołem na pewno nie wyjdzie, ale może bokiem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 witam . śmigiełko o którym kolega wspomniał tj . 200x2oo było do rytma na 100 % ,rozmiaru do meteora niestety nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ...a tłumik pasuje od Webry .20... O ile dobrze pamiętam... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 O ile dobrze pamiętam... :wink: dobrze pamiętasz a oto i on Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.