Viper111 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Cześć, czy warto powalczyć o http://allegro.pl/nadajnik-odbiornik-3ch-5ch-hitec-okazja-i1492641242.html ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Jeśli wykorzystasz nadajnik do łodzi to warto ale do modelu latającego zupełnie nie warto. 3 kanały to stanowczo za mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper111 Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 a ten http://allegro.pl/nadajnik-conrad-novapro-6ch-i1479983157.html?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kssws Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ten lepszy ale 4 kanały na początek wystarczą ja mam gws 4 kanały i jestem zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Nie baw się w takie zabawki, nadajnik to chyba jedna z najwazniejszych i najdroższych rzeczy w wyposażeniu RC. Model możesz zmieniać często, nadajnik przeciwnie. Nawet nie podaje jakie kwarce ( conrad'a :?: ) do niego pasują. Dozbieraj trochę i kup firmowe. na tym nie mozna oszczędzać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Nie baw się w takie zabawki, nadajnik to chyba jedna z najwazniejszych i najdroższych rzeczy w wyposażeniu RC. Model możesz zmieniać często, nadajnik przeciwnie. Nawet nie podaje jakie kwarce ( conrad'a :?: ) do niego pasują. Dozbieraj trochę i kup firmowe. na tym nie mozna oszczędzać. Santo Veritas... Wiem, że dla osoby, która musi polega na "kieszonkowym", liczy się każda złotówka, ale w tym konkretnym przypadku tanio znaczy drogo. Tania aparatura to większa szansa na straty w wyposażeniu i modelu, mniejsze możliwości rozwoju, ograniczony zasięg itd. Jeżeli ci to hobby podpasuje, to lepiej mieć coś, co przez kilka lat wystarczy ci do różnych rodzajów modeli. Jeżeli ci nie podpasuje, to lepszy sprzęt sprzedasz później łatwiej i z mniejszą stratą. Nic, naprawdę nic nie przemawia za tym, żeby na aparaturze RC oszczędzać i brać jak najtańszą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper111 Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 a jaki nadajnik polecacie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Jeśli 2,4 to pewnie TG9X Jełi 35MHz to np. Optic6 Powyższe propozycje proszę uważać jako aparatury niskobudżetowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Mx 16s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.