meteor Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a mnie ciasto ominęło :cry: Może kolejnym razem się załapię ;P Karol, wstawisz jakieś tabele z wynikami ?
TooM Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Jarek barbarzyńco ,zburzyłeś moje zadowolenie z wyniku w WWI. W drugim locie pod koniec wleciałem w kupę walczącą na niebie i coś mi szarpnęło modelem . Niestety pod słońce nie widziałem co ( sędzia też nie widział). A tu ,aparat pod innym kątem i okazało się że to taśma :ass: Trzeba się ostro brać za treningi bo do 7 cięć w locie to trochę daleko :oops: Piotrek coś za wysoko ustawił poprzeczkę. Tak licznych zawodów to nie było , a rozdanie dyplomów o tej samej godzinie co równe pół roku wcześniej w Bełchatowie. Jest nadzieja że i w dużym kombacie przybędzie zawodników. Karol super się sprawdziło numerowanie walk .
pacek Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Tak licznych zawodów to nie było o przepraszam w Kalwarii było 41 pilotów :mrgreen: , ale czuje że rekord nie wytrzyma zbyt długo
skidan Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W Bolesławcu już nie pęknie żaden rekord, ale życzę sobie, aby rekord padł w Warcie Bolesławieckiej Karol z pewnością wstawił wyniki na forum Aces i z tego wszystkiego padło po raz kolejny. :devil: Staram się do tego przyzwyczaić, ale za każdym razem mnie :twisted:
TooM Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 o przepraszam w Kalwarii było 41 pilotów40 w tym dwie pilotki to więcej niż 41 samców :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A rekordy to proszę w punktach ,w punktach najlepiej przy 7 walczących w locie. :wink:
pacek Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 forum Aces i z tego wszystkiego padło po raz kolejny. Staram się do tego przyzwyczaić, ale za każdym razem mnie nie tylko Ciebie, :twisted: ale postanowiliśmy w końcu coś z tym zrobić, bo nasz administrator ma nas najwyraźniej w :ass:
robraf Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 sory Daniel Przejęzyczenie;p to przez to ze tu mieszkam ale juz niedlugo będe bliżej was
Ellipsis Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W końcu i mnie udało się ogarnąć zdjęcia dziękuję za śwetną zabawę i zapraszam do oglądnięcia dwóch albumów: Galeria 1 oraz Galeria 2
Olorin Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Cześć! Dziękujemy wszystkim za przybycie. OTO długo oczekiwane wyniki !!! Pozdrawiam!
ECO400 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 uu Robecik, a tak się odgrażałeś że skopiesz mi ...pe
robraf Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Dawid to przez Sergiusza i jego Corone 4ch ;] ale sie odwlecze to nie uciecze na zawodach w warcie skopany tyłek masz jak w banku :mrgreen: :twisted: 8) i przygotuje sobie jakis lżejszy modelik; )
Sidey Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 na zawodach w warcie skopany tyłek masz jak w banku :mrgreen: :twisted: 8) Ty też 8) 8)
robraf Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 zobaczymy w nieoficjalnych walkach narazie jest 1:0 dla mnie ;p
ECO400 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Dawid to przez Sergiusza i jego Corone 4ch ;]taa najlepiej zwalić na kogoś lub coś mi co chwile przerywał regulator (spytaj Ecika, bo się śmiał że mi biegi źle wchodzą :wink: ) i jakoś dało się latać :twisted: ok koniec OT
Sidey Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 zobaczymy w nieoficjalnych walkach narazie jest 1:0 dla mnie ;p Menda, mam nowy silnik, niedługo będzie 15:1 dla mnie.... 8)
robraf Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 pozyjemy, zobaczymy ;] troche mi sie smiac chcialo bo ta walka trwala 20 sekund niestety w oficjalnej nie poslzo juz tak wysmienicie
meteor Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Zobaczymy w Bolesławcu 8)Jak dojadę (trochę daleko :? ) to wam poucinam wstążki i przestaniecie się kłócić 8)
Sidey Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Jak dojadę (trochę daleko :? ) to wam poucinam wstążki i przestaniecie się kłócić 8) Wtedy założymy nowe, ustalimy chwilowy sojusz i Cię zniszczymy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.