Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nooo Koniec ,a dlaczego? Szedłem jak codziennie na lotnisko popołudniu... Gdy szedłem przez chodnik auto mnie potrąciło ,wszystko mi z ręki wyleciało (odleciało) prosto pod samochód który jechał z przeciwka... Aparatura dosłownie została rozjechana, model wpadł pod koła drugiego samochodu, a co ze mną? Na szczęście się nie stało... Szkoda sprzętu ,aczkolwiek co zrobić... Przesiadam się na znaczki... Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 i już, tak po prostu? Przecież ubezpieczenie tego który cię potrącił powinno pokryć koszty zniszczonego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Niby tak, przyjechała policja, karetka, lecz karetka odjechała... Spisaliśmy pewne dokumenty, w sprawie "wypadku" jak by nie patrzeć 3 auta uczęszczały w "kolizji" ... Eh... Nie ma to jak super zacząć sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kurcze... i to na początku miesiąca, ładna pogoda coraz bliżej. Nie poddawaj się, zawsze możesz zarobić np. na roznoszeniu ulotek itp. :roll: Może ochłoniesz i okaże się, że nie jest tak źle ? Szkoda nadajnika, niedawno go chyba kupiłeś? No grunt, że Tobie nic się nie stało... Zawsze możesz kontynuować hobby z tańszą aparaturą. Przemyśl to, szkoda kończyć z tym hobby. Zawsze na początku kwietnia coś się musi niedobrego wydarzyć :roll: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wiesz co ,pracuje, aczkolwiek za dużo wydaje na to piękne jak że hobby. Cóż może kiedyś... Teraz niestety nie mam siły na to wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spisaliśmy pewne dokumenty, w sprawie "wypadku"No to o co chdzi, wystarczy przedstawić temu, który jest odpowiedzalny za wypadek, cenę sprzętu i "grzecznie" poprosić o zwrócenie należytej sumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Łatwo się mówi, tak na prawdę odchodzą wszelkie chęci na hobby itp. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cóż sebamor, nie każdy ma kolorowo w życiu... Wypadek ,wypadkiem na prawde szkoda calego sprzętu, bo aparaturkę nie dawno kupiłem, model praktycznie też... No cóż... nie którzy wygrywają w totka, a drudzy w :ass: grzebią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kurde i to 1 dnia miesiąca kwietnia, współczuje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Teraz kolego nawymyślaj ile cię to kosztowało to cacko co ci rozjechali, twoje straty moralne, ile pracy włożyłeś żeby wszystko chodziło jak w zegarku. Niech ubezpieczenie pokryje twoje koszty jak dobrze zagadasz to kupisz nowy sprzęt i jeszcze ci zostanie. Wyobraź sobie, że idzie fotograf z lustrem i drogimi szkłami warte np. 30tyś. i ktoś mu to rozjedzie, myślisz żeby darował? Na pewno nie. Ty też nie daruj, odkup sprzęt i lataj dalej. Powodzenia i uważaj bardziej na ulicy, bo życia się nie da odkupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kurde i to 1 dnia miesiąca kwietnia, współczuje :wink: No.. tak jak pisałem w poprzednim poście, na początku kwietnia, zwłaszcza w 1 dzień !! Coś się dzieje :/ Ehh... Pech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :mrgreen: P :mrgreen: R :mrgreen:I :mrgreen: M :mrgreen: A :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A :mrgreen: P :mrgreen: R :mrgreen: I :mrgreen: L :mrgreen: I :mrgreen: :mrgreen: S :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Miałem pisać "na pewno wała mam cimek wkręca". ale doszedłem do ostatniego posta i racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nooo Koniec ,a dlaczego? To ja mam podobnie. Ponieważ moje tematy i opisy nie cieszyły się zainteresowaniem - malo tego wzbudzały uzasadnione podejrzenia, że to oszustwo i ściema tak więc również bardzo drastycznie rozważam możliwosc zakończenia działalności... No tak macie rację przecież to 1kwietnia :rotfl: Jednak prawda jest zupełnie inna - słyszeliście o pozarze na lotnisku w Pruszczu Gdańskim ? To już wiecie co międzyinnymi sie spaliło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hahaha, udał Ci się ten kawał :wink: .Nie wiem jak inni ale ja uwierzyłem że już kończysz z modelarstwem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mateusz, ten uśmiech na avatarze cie zdradził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 haha... A zebyś wiedział jak qpa odpisał ,to mało co i bym zrobił "papkę" w majtochy ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Fokker pamiętam Twoją akcje z poprzedniego roku (albo z przed dwóch lat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Fokker pamiętam Twoją akcje z poprzedniego roku To nie ja, poprzedniego roku mnie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Oj, trochę mi się daty pomyliły klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.