Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nooo Koniec ,a dlaczego? Szedłem jak codziennie na lotnisko popołudniu... Gdy szedłem przez chodnik auto mnie potrąciło ,wszystko mi z ręki wyleciało (odleciało) prosto pod samochód który jechał z przeciwka... Aparatura dosłownie została rozjechana, model wpadł pod koła drugiego samochodu, a co ze mną? Na szczęście się nie stało... Szkoda sprzętu ,aczkolwiek co zrobić... Przesiadam się na znaczki... Powodzenia !
sebamor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 i już, tak po prostu? Przecież ubezpieczenie tego który cię potrącił powinno pokryć koszty zniszczonego sprzętu.
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Niby tak, przyjechała policja, karetka, lecz karetka odjechała... Spisaliśmy pewne dokumenty, w sprawie "wypadku" jak by nie patrzeć 3 auta uczęszczały w "kolizji" ... Eh... Nie ma to jak super zacząć sezon
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kurcze... i to na początku miesiąca, ładna pogoda coraz bliżej. Nie poddawaj się, zawsze możesz zarobić np. na roznoszeniu ulotek itp. :roll: Może ochłoniesz i okaże się, że nie jest tak źle ? Szkoda nadajnika, niedawno go chyba kupiłeś? No grunt, że Tobie nic się nie stało... Zawsze możesz kontynuować hobby z tańszą aparaturą. Przemyśl to, szkoda kończyć z tym hobby. Zawsze na początku kwietnia coś się musi niedobrego wydarzyć :roll: :cry:
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wiesz co ,pracuje, aczkolwiek za dużo wydaje na to piękne jak że hobby. Cóż może kiedyś... Teraz niestety nie mam siły na to wszystko...
sebamor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spisaliśmy pewne dokumenty, w sprawie "wypadku"No to o co chdzi, wystarczy przedstawić temu, który jest odpowiedzalny za wypadek, cenę sprzętu i "grzecznie" poprosić o zwrócenie należytej sumy.
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Łatwo się mówi, tak na prawdę odchodzą wszelkie chęci na hobby itp. :roll:
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cóż sebamor, nie każdy ma kolorowo w życiu... Wypadek ,wypadkiem na prawde szkoda calego sprzętu, bo aparaturkę nie dawno kupiłem, model praktycznie też... No cóż... nie którzy wygrywają w totka, a drudzy w :ass: grzebią...
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kurde i to 1 dnia miesiąca kwietnia, współczuje :wink:
zdzisiek19 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Teraz kolego nawymyślaj ile cię to kosztowało to cacko co ci rozjechali, twoje straty moralne, ile pracy włożyłeś żeby wszystko chodziło jak w zegarku. Niech ubezpieczenie pokryje twoje koszty jak dobrze zagadasz to kupisz nowy sprzęt i jeszcze ci zostanie. Wyobraź sobie, że idzie fotograf z lustrem i drogimi szkłami warte np. 30tyś. i ktoś mu to rozjedzie, myślisz żeby darował? Na pewno nie. Ty też nie daruj, odkup sprzęt i lataj dalej. Powodzenia i uważaj bardziej na ulicy, bo życia się nie da odkupić.
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kurde i to 1 dnia miesiąca kwietnia, współczuje :wink: No.. tak jak pisałem w poprzednim poście, na początku kwietnia, zwłaszcza w 1 dzień !! Coś się dzieje :/ Ehh... Pech?
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :mrgreen: P :mrgreen: R :mrgreen:I :mrgreen: M :mrgreen: A :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A :mrgreen: P :mrgreen: R :mrgreen: I :mrgreen: L :mrgreen: I :mrgreen: :mrgreen: S :mrgreen:
Marcus Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Miałem pisać "na pewno wała mam cimek wkręca". ale doszedłem do ostatniego posta i racja.
Irek M Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nooo Koniec ,a dlaczego? To ja mam podobnie. Ponieważ moje tematy i opisy nie cieszyły się zainteresowaniem - malo tego wzbudzały uzasadnione podejrzenia, że to oszustwo i ściema tak więc również bardzo drastycznie rozważam możliwosc zakończenia działalności... No tak macie rację przecież to 1kwietnia :rotfl: Jednak prawda jest zupełnie inna - słyszeliście o pozarze na lotnisku w Pruszczu Gdańskim ? To już wiecie co międzyinnymi sie spaliło...
toretto1995 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hahaha, udał Ci się ten kawał :wink: .Nie wiem jak inni ale ja uwierzyłem że już kończysz z modelarstwem. :wink:
Marcin K. Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mateusz, ten uśmiech na avatarze cie zdradził!
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 haha... A zebyś wiedział jak qpa odpisał ,to mało co i bym zrobił "papkę" w majtochy ze śmiechu
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Fokker pamiętam Twoją akcje z poprzedniego roku (albo z przed dwóch lat).
Irek M Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Fokker pamiętam Twoją akcje z poprzedniego roku To nie ja, poprzedniego roku mnie nie było.
meteor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Oj, trochę mi się daty pomyliły klik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.