Rufio79 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mnie niestety nie będzie na spotkaniu. Nie posiadam modeli przystosowanych do nierównego pastwiska i wagą do 1kg. Nie wyobrażam sobie aby podchodzić do lądowania (lub startować) nad głowami ludzi i samochodów.
jędrek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam A co, w Złotowie wiatr wieje przez cały rok z jednego kierunku :shock:? .
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 Biorąc pod uwagę ubiegłoroczną katastrofę, po namyśle p. Jan stwierdził że przydałoby się zapasowe lotnisko 8) . A że wyszło lepiej niż to na którym piknik miał się odbyć więc impreza odbędzie się na nim. Jest to miejsce na którym impreza odbyła się w ostatnich dwóch latach. Trawa która jest na pierwszym planie została również wykoszona. W dojeździe nic się nie zmienia, to lotnisko jest tylko o czterysta metrów bliżej. Do kolegów jadących od strony Złotowa, niech nie zmyli was pierwsza tablica ,,Płosków,, skręcamy w prawo przy drugiej tablicy ,,Płosków 1,, . Poprowadzą znaki które zamieścił kol. olo w swoim poście (patrz wyżej). Do kolegów z Bydgoszczy i Sośna. Nie musicie wjeżdżać do miasta, jeżeli będziecie jechać od strony Więcborka-Sypniewa ok. 2km za miejscowością Śmiardowo Złotowskie będzie stosowny znak w prawo, po 200m zakręt w lewo po następnych 100m zakręt w prawo i mając las po prawej stronie a następnie między łąkami prosto ok 2km aż do lotniska. W razie wątpliwości proszę pisać na PW, podam numer telefonu i w razie czego będę pilotował. Pogoda zapowiada się chłodna choć słoneczna (obym się nie mylił :? ) więc coś ciepłego do ubrania lepiej weźcie ze sobą :roll: .
Rufio79 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 I nie trzeba było tak od razu? Teraz to jest lotnisko . CLUB RC ZŁOTÓW bedzie. Do zobaczenia.
Rufio79 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Korekta mapy dojazdu Poniżej mapa dojazdu dla kolegów z Bydgoszczy i Sośna.
BoNzo Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Zapowiada się fajnie, mim tych 80 km postaram się być. Pozdrawiam
GOGO Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 80 km z Warszawy ? musisz znać niezły skrót :shock:
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Marcin jedzie z Mirosławca, i już został zapowiedziany przez Ola. U nas pogoda lekko się poprawiła, wiatr jest mniejszy, w tej chwili 12°C, słońce przebija się przez cienką warstwę chmur. Nie jest zimno ale powiedziałbym że powietrze jest -rześkie- Z mojej strony majonezy i leguminy oraz ,,paliwo,, już przygotowane .
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Świetnie . Koledzy ze Słupska już są.
Gość awiatik sosno Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Byliśmy,polataliśmy i poniżej kilka fotek z tego spotkania: Miejsce spotkania bardzo dobre, trawka przycięta jak należy, organizacja:OK. Tylko czekać na kolejną imprezkę na tym lotnisku. I jakoś nie mogę zrozumieć o co chodziło tym którzy w mailach i Privach rozsyłali wiadomości odradzające przyjazd na tę imprezę. Oj panowie tak się nie robi. Panie Janie i Adamie, oraz pozostali którzy zorganizowali tę imprezkę: WIELKIE DZIĘKI !!!! od Awiatikowej ekipy.
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 W imieniu p. Jana, swoim własnym, kolegów z RCKlubu dziękuję wszystkim którzy zaszczycili nasze spotkanie swoją obecnością. P. Janowi gratuluję zorganizowania takiej imprezy. Było co oglądać i podziwiać :shock:
jędrek Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam Serdeczne podziękowania od ekipy ze Słupska. Było świetnie. Gorące podziękowania dla Jasia za zorganizowanie tego spotkania .
GOGO Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Kilka fotek ode mnie holowanie komara Wilga chłopaki się nudzą i trochę historii motoryzacji
Gość horn3t Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Zasypie koło 50 zdjęciami, :roll: które było mi trudno wybrać z ponad 500 zrobionych. Wspaniała impreza, SUPER ORGANIZACJA, lotnisko - chciałbym mieć dostęp do takiego na co dzień. Masa pięknych modeli i miło było poznać wielu z was osobiście. Podziękowania dla organiazatora. :jupi: Nie rozumie tylko osoby która bardzo zniechęcała do przyjazdu rozsyłając dziwne informacje o kiepskiej organizacji i lotnisku-kartoflisku. :crazy: tu zbiorowa fotka w większym rozmiarze Ps. czekam na zdjęcia Piotra K.
Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Gratuluje wspaniałej imprezy! Żałuje że mnie nie było... Mam nadzieje ze na kolejnej sie spotkamy! Jakieś straty?
DJDIT Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Również dziękuję za imprezę, pojawimy się oczywiście jak pojawi się kolejna okazja
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.