Marcin K. Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 awiatik sosno, twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A ja wrócę jeszcze do mojego... GiulioN to nie M-346 tylko Jak-130, Włosi współpracowali przy tym samolocie z Rosjanami, ale to Jak jest pierwowzorem. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Proszę bardzo coś takiego łatwego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Bleriot XI chyba wersja Militaire?? eidt: Wycofuję się :? to chyba coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Fokker E-III ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Też tak myślałem, ale Nie jest to ani Fokker serii E, ani Bleriot, ani Antoinette. Muszę głębiej poszperać, ale idę do pracy. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Oczywiście masz rację Madrian - podpowiem tylko, że to Blackburn Monoplane typ... szukaj sam :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ... - podpowiem tylko, że to Blackburn Monoplane typ... szukaj sam :rotfl:A co to za podpowiadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Oczywiście masz rację Madrian - podpowiem tylko, że to Blackburn Monoplane typ... szukaj sam :rotfl: Typ D ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Żeby pchnąć temat dalej wstawię coś od siebie Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Żeby pchnąć temat dalej wstawię coś od siebie Do-335 PfeilA te Blakburn to fakt: Typ D. A na przyszłość poproszę o konkretną odpowidź, bez: ?. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A ja wrócę jeszcze do mojego... GiulioN to nie M-346 tylko Jak-130, Włosi współpracowali przy tym samolocie z Rosjanami, ale to Jak jest pierwowzorem. :roll:Okej, przepraszam, kolejna wpadka :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kolejna zagadka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No dobra Kostek nie będę podpowiadał, że Twój kolejny to Junkers coś tam, niech sami sobie szukają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Junkers J-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Junkers J-9a dokładniej: Junkers D.I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Czyli znowu się pomyliłem, dawaj następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Czyli znowu się pomyliłem, dawaj następny No tak do końca to nie, można tę odpowiedź uznać. Poproszę o zagadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kolejna moja łatwa zagadka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Boeing YC-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi