remix Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam.. dzis tak przypadkiem wpadlem na stronke BMI a tam wielki o to Button kierujacy do darmowego symulatora A ze dzis latania mi bylo malo to mysle sobie zobaczymy.... i o to prosze. http://www.bmi-models.com/#en/BMI_Free_Simulator/6/4445 Troche screenow a nieco ponizej link do downloadu. http://www.bmi-models.com/FS/ moze nie jest to jakas super rewelka jesli popatrzymy na RF czy jemu podobne ale jak na cos co darmowe mysle ze warto sie zainteresowac Testowalem osobiscie na Turnigy 9x jak najbardziej bez problemowo Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Bardzo przypomina rcdp, może jakaś ulepszona wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 heh powiem ci ze pierwszy raz widze teraz rcdp i z filmiku na yt wynika na to ze to blizniacze oprogramowanie tyle ze te sygnowane jest BMI i chyba rozni sie tylko tym ze w BMI sa modele tej firmy bo widze ze sceneria bardzo podobna... Ale jak by nie patrzec teraz sobie polatalem chwilke i powiem ze jak dla mnie to fajna sprawa latam na rf i afpd ale mimo wszystko przypadl mi do gustu ten soft min. Wodowanie, zywa sceneria (ciagniczek , ptaszki ) , Kamerki naprawde fajne (ze skrzydla gdy widac jak to wszystko ladnie pracuje) , 3D anaglyph czy jakos tak (niestety nie mam takich gogli ) no i chyba glowna zaleta to to ze jest Darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ściągłem wczoraj i powiem że jak na darmowy to jest super,ale czy da sie do niego dołozyć modele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Testowałem wczoraj na interlinku i jest Ok na pewno lepszy od fms :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zaistalujcie sobie tego BMI, zainstalujcie RC Desk Pilots (w osobnym katalogu). Przerzućcie z RCDP zawartość katalogu aircraft do BMI aircraft i już macie pełny zbiór modeli w ładniejszym programie. RCDP nie ma jeziorka w scenerii. Można potem sobie RCDP odinstalować. Ale coś pisze, że nowa wersja RCDP ma wbudowany jakiś edytor modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam taki problem :arrow: http://img811.imageshack.us/i/clipboard01nz.jpg/ jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam taki problem :arrow: http://img811.imageshack.us/i/clipboard01nz.jpg/ jak sobie z tym poradzić? Zainstaluj sobie ponownie directx i powinno grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kolega mnie uprzedzil directx powinien zalatwic sprawe a jak nie to prawdopodobnie cos z grafika nie tak (moze nowe stery albo cos) co do modeli http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1332975&highlight=rcdp jest ich pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ale coś pisze, że nowa wersja RCDP ma wbudowany jakiś edytor modeli.Ma, nawet testowałem, modele z rcdp przerabiałem na modele z chowanymi podwoziami, powiększałem je 2-3 razy, wszystko na podstawie prób i błędów konfigurowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam,mam takie pytanie,czy na tym symulatorze da się polatać z klawiatury?Drugie pytanie, latam FMSem ale kabelek mam z końcówką do portu :evil: czy musi być do USB :?: I ew. jak to skonfigurować(słabo się na tym znam :crazy: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jeżeli tylko komputer widzi nadajnik jako joystick, to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam Wgrałem sobie BMI Flight Simulator no i wszystko gra jak trzeba. Modele różne pościągałem. Poproszę o informację skąd ściągnąć inne scenerie i jak/gdzie je wpakować? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 C:\Program Files\BMI Flight Simulator\aircraft -samoloty wypakowujesz do tego folderu, a scenerie do C:\Program Files\BMI Flight Simulator\data\scenery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 OK,dzięki za informację. Rozumiem. Skąd zatem mogę ściągnąć pliki z różnymi sceneriami? Pozdrowienia.Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 BMI to wersja reklamowa oparta na symulatorze RC Desk Pilot. Szukaj modeli i scenerii do tego symulatora. Poza tym wyżej masz link do zbioru modeli. Możesz też sobie zainstalować RCDP i przegrać jego zestaw modeli do BMI (BMI ma ciut ładniejszą scenerię - dochodzi jeziorko). Ogólnie jest to taki sam myk jak z symulatorem Esky, który jest po prostu zwykłym FMS-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bardzo Wam dziękuję.Teraz wszystko jasne. Udanego lotnego weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Witam ponownie Czy ma ktoś z Was i czy może mi udostępnić model jakiegoś dwusilnikowego samolotu do niniejszego symulatora? W razie czego dziękuję. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Witam ponownie Czy ma ktoś z Was i czy może mi udostępnić model jakiegoś dwusilnikowego samolotu do niniejszego symulatora? W razie czego dziękuję. Roland http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1332975&highlight=rcdp Szukaj na dole: WMD Jackal Twin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Cześć Dziękuję Tobbie....jakim trafem wcześniej przeoczyłem ten model. Pozdrowienia. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi