rapier Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Wszyscy wiedza ze bardzo lubie male modele, statnio wiec popelnilem nowy mikromodel. Projekt dojrzewal troszke i nabierał ksztaltow aby ostatecznie osiagnac postac perfekcyjna. Poki co jest jeszcze statyczny ale z doswiadczenia wiem ze pieknie bedzie latał DANE TECHNICZNE: waga: 2950g dlugość 54cm rozpietosc -----brak danych Jak wyglada mozna zerknac na ZDJECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratulacje Właśnie miałem pisać że coś Ci się waga pochrzaniła ale potem zerknąłem na zdjęcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 heh, gratulacje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Poki co jest jeszcze statyczny ale z doswiadczenia wiem ze pieknie bedzie latał Jak PYLON po mieszkaniu :wink: Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Miałem pisać posta, że powinien chyba być przecinek w wadze ale rozpiętość mnie troche zmieszała i zerknąłem na foto Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratulacje,pozdrowienia dla żony :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Niedługo tatuś aparaturkę 2 szykuj :twisted: :twisted: Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Trzecią aparature bo to druga córunia tatunia :rotfl: Gratuluje Arku. Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Gratulacje, nawet fryz ma podobny do Ciebie ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Najszczersze gratulacje . Owocnych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dziekuje Wam wszystkim za cieple slowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Gratulacje Arku! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Gratuluję ! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Trudno się nie przyłączyć do takich gratulacji ale to raczej praca zespołowa nie zapominajmy o tej połowie co odwaliła większość "prac" zwłaszcza na "wykończenie " Pozdrowienia dla rodziców i zdrowia dla nowej pociechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubĆ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 No to ja też gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Gratulacje, śliczna dzidzia.Ja mam już dwa takie"modele".Życzę dużo cierpliwości bo się opłaci. Można za parę lat, razem samolocikami się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi