rapier Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Wszyscy wiedza ze bardzo lubie male modele, statnio wiec popelnilem nowy mikromodel. Projekt dojrzewal troszke i nabierał ksztaltow aby ostatecznie osiagnac postac perfekcyjna. Poki co jest jeszcze statyczny ale z doswiadczenia wiem ze pieknie bedzie latał DANE TECHNICZNE: waga: 2950g dlugość 54cm rozpietosc -----brak danych Jak wyglada mozna zerknac na ZDJECIE
extream Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Gratulacje Właśnie miałem pisać że coś Ci się waga pochrzaniła ale potem zerknąłem na zdjęcie xD
jary14 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Poki co jest jeszcze statyczny ale z doswiadczenia wiem ze pieknie bedzie latał Jak PYLON po mieszkaniu :wink: Gratulacje
Malker Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Miałem pisać posta, że powinien chyba być przecinek w wadze ale rozpiętość mnie troche zmieszała i zerknąłem na foto Gratulacje
fam0wned5 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Niedługo tatuś aparaturkę 2 szykuj :twisted: :twisted: Gratulacje
Slawomir Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Trzecią aparature bo to druga córunia tatunia :rotfl: Gratuluje Arku. Pozdrawiam Sławomir
jędrek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Gratulacje, nawet fryz ma podobny do Ciebie ;D .
rapier Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Dziekuje Wam wszystkim za cieple slowa.
sławek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Trudno się nie przyłączyć do takich gratulacji ale to raczej praca zespołowa nie zapominajmy o tej połowie co odwaliła większość "prac" zwłaszcza na "wykończenie " Pozdrowienia dla rodziców i zdrowia dla nowej pociechy.
radeon Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Gratulacje, śliczna dzidzia.Ja mam już dwa takie"modele".Życzę dużo cierpliwości bo się opłaci. Można za parę lat, razem samolocikami się bawić
Rekomendowane odpowiedzi