pawel4090 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Taka ciekawostka, może koledzy nie czytali ? http://www.tvn24.pl/-1,1701786,0,1,lecac-po-bin-ladena-stracili-tajny-smiglowiec,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Kuźwa, caly dzien go po garazu szukalem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie płacz. Idź po AC... :wink: Potem kupisz sobie ładniejszy. Ten szaro-oliwkowy kolor i tak był paskudny. A jak pogadasz ze szwagrem, to ci takich osłonek jeszcze przyspawa kilka. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 i weź tu zacznij poważny temat . A ja jestem ciekaw, co to za maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mi to wygląda na modyfikowany ogonek od UH-1Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A mnie cała ta akcja śmierdzi na kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 nie tylko Tobie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Amerykanie dali ciała i tyle. A tak apropo, to nawet nie wiemy ile amerykańce mają tych swoich wynalazków w zanadrzu. Tak więc sądzę, że jeden w tą czy w tamtą to dla nich żadna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Moim zdaniem roztrząsanie spraw tp Strefa 51 tejny śmigłowiec i inne jest bez sensu bo wiadomo że każde mocarstwo tp. Stany mają tajne projekty, sprzęt do wykończenia Europy za jednym zamachem i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A mnie cała ta akcja śmierdzi na kilometrTak sie to zalatwia jak jest ryzyko ze podczas procesu za wiele brudow wyszloby na jaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi