pawel4090 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Taka ciekawostka, może koledzy nie czytali ? http://www.tvn24.pl/-1,1701786,0,1,lecac-po-bin-ladena-stracili-tajny-smiglowiec,wiadomosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Kuźwa, caly dzien go po garazu szukalem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Nie płacz. Idź po AC... :wink: Potem kupisz sobie ładniejszy. Ten szaro-oliwkowy kolor i tak był paskudny. A jak pogadasz ze szwagrem, to ci takich osłonek jeszcze przyspawa kilka. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekB. Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 i weź tu zacznij poważny temat . A ja jestem ciekaw, co to za maszyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Mi to wygląda na modyfikowany ogonek od UH-1Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaro Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 A mnie cała ta akcja śmierdzi na kilometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 nie tylko Tobie........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebamor Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Amerykanie dali ciała i tyle. A tak apropo, to nawet nie wiemy ile amerykańce mają tych swoich wynalazków w zanadrzu. Tak więc sądzę, że jeden w tą czy w tamtą to dla nich żadna różnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Moim zdaniem roztrząsanie spraw tp Strefa 51 tejny śmigłowiec i inne jest bez sensu bo wiadomo że każde mocarstwo tp. Stany mają tajne projekty, sprzęt do wykończenia Europy za jednym zamachem i inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 A mnie cała ta akcja śmierdzi na kilometrTak sie to zalatwia jak jest ryzyko ze podczas procesu za wiele brudow wyszloby na jaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts