atomek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Widzę nowe kółka, i jak lepiej :?: W takim razie do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wybiera się ktoś jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dziś tj. 21.08.11 planuje polatać na lotnisku Kataną oraz Easy-cubem - jeśli ktoś tez się wybiera proszę dać znać o której - polatamy wspólnie. Pozdrawiam. Wrzucam kolejny filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Byłem dziś pierwszy raz. Ładna okolica, sporo miejsca, sympatyczne towarzystwo i pięknie przygotowany kawałek pasa. Jednym słowem udane niedzielne loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Wrzucam kolejny filmik z lotniska tym razem przy dobrej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wybiera się ktoś dziś koło 18.30-19,00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny_b_goode Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Atakuję dzisiaj, czyli w piątek po 17-tej. Warto zabrać kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Cześć, może jutro uda mi się zajrzeć na Wasze lotnisko celem oblotu nowego szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udało mi się dzisiaj dojechać na lotnisko 8) Trochę było strachu przy pierwszym starcie modelu bo wydawało mi się, że lotnisko jest za wąskie. Z jednej strony las, z drugiej male drzewka ale było OK. Ostatecznie model udało się oblatać i wylatać w sumie 2 pakiety. Lotnisko generalnie bardzo fajne, dziękuję za możliwość skorzystania [edit] model to laminatowy Highlight 2 Speed z firmy Franken Modellbau. Lata porównywalnie z modelem Sky EV 1.7 z Arthobby z tym, że trochę jest cięższy ca. 850 - 890g do lotu. I na koniec latania symboliczny krecik :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Następnym razem napisz pw że wpadasz to chętnie też podjadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie ma sprawy, następnym razem pewnie będę latał o normalnej porze, tj. po 16-tej. Tylko wcześniej byłoby fajnie wrzucić mocniejszy silnik do mojego szybowca. PJS 900 przy tej wadze modelu trochę nie wyrabia. W Sky E o wadze 770g było naprawdę dobrze, ale przy prawie 900g tego modelu nie ciągnie jak sobie wymarzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wybiera się ktoś dziś na latanie ?? Pogoda piękna dopisała - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Grupa PIANKA ;D ! Ogłaszam mobilizację, ja będę koło 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Grupa PIANKA ;D ! Ogłaszam mobilizację, ja będę koło 18 ? Dziś nie ma szans - jutro prędzej jak będzie dobra pogoda zajrzę do południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Były 3 os ;p, było fajnie ;D. Jutro raczej pass ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny_b_goode Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 BUMP -> aaaaby wątek nie zdechł Wpada ktoś w niedzielę 6-go? Trzeba bywać, póki się da, bo inaczej pas całkowicie "zagospodaruje" lokalna sekcja driftu trawiastego, o ile już tego nie zrobiła. Będę pewnie już przed południem. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 BUMP -> aaaaby wątek nie zdechł Wpada ktoś w niedzielę 6-go? Trzeba bywać, póki się da, bo inaczej pas całkowicie "zagospodaruje" lokalna sekcja driftu trawiastego, o ile już tego nie zrobiła. Będę pewnie już przed południem. Pozdr. Ja chętnie wpadnę w przyszłą sobotę ;-). Ogłaszamy mobilizację ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny_b_goode Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ja chętnie wpadnę w przyszłą sobotę . Ogłaszamy mobilizację ? Jasne, jeśli tylko nie będzie mgły/lało/zanadto wiało. Śnieg nie przeszkadza. Ostatnio byłem pół niedzieli i mimo db warunków latałem cały czas sam :? No ok, krowa była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jeżeli nie będzie mocnego wiaterku to ja przyjadę 11.11.11 o godz. 11 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam Panowie i Panie po zimowej przerwie. Lotnisko powoli wraca do życia mamy za sobą już kilka wiosennych spotkań i lotów. Najbliższe latanie planuję miedzy 6-9 kwietnia jeśli pogoda i wiosenne wiatry pozwolą na loty. Płyta lotniska nie uległa zniszczeniu w czasie zimy - nikt nie rozjeżdził jej quadem Chetnych na wspolne latanie zapraszam.(kontakt przez PRIV) Pozdrawiam - Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi