Skocz do zawartości

A może mały piknik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy byli by chętni na wspólne polatanie na wsi? Nic wielkiego, coś na wzór tego co zorganizował MareX trzy lata temu. Powiedzmy w przyszłą sobotę?

Opublikowano

Jak tylko bedzie gril to przybede

OK :wink:

Co do szczegółów np. godzin to w zasadzie jeszcze nie określone. Mieszkam na miejscu więc mogę się dopasować. Co do samej organizacji tj, szczegółów dojazdu, parkowania, stref startu, lotów etc. bliżej wieczora. Jedynie co było by mile widziane to ubezpieczenie.

Opublikowano

Jak najbardziej jestem za :D . Tylko w środę wyjeżdżam a wracam dopiero w przyszły piątek :evil: Szkoda ze to nie jest tydzień później :D

Opublikowano

Chętnie zaglądnę,w końcu z Kęt nie aż tak daleko.. :D

A lotnisko wykoszone czy kosiarkę trzeba targac ze sobą ?? :wink:

Węgiel na grila mogę zabrac...

P.S Deem podaj nr fona to się zgadamy jak najlepiej dojechac..

i tak dotarłbym ok 15-16-tej.

Opublikowano

Pomysł jak najbardziej słuszny! :-) Po 15:00 chętnie wpadnę. Tylko trzeba trzymać kciuki za pogodę, bo synoptycy co chwilę zmieniają zdanie.

Opublikowano

Witam.

Poszukuje transportu niestety zostałem bez auta:( .

Mieszkam na pradniku białym

W ostateczności dojade standardowo rowerem.

Pozdrawiam Sławomir

Opublikowano

Prognoza pogody nie wygląda za wesoło zarówno na sobotę jak i niedzielę.

Burze i opady i wiatr około 6m/s.... dla Krakowa przynajmniej.

Wielkie Drogi mają inną strefę klimatyczną? :)

Opublikowano

Prognozy rzeczywiście nie za ciekawe. Co więcej, z wczoraj na dziś zupełnie się nie sprawdziła. Od siedemnastej było prawie bezwietrznie.

Cóż, pas wykoszony, grill wyczyszczony, chabanina w lodówce. Co będzie, zobaczymy :wink:

Opublikowano

Ale to nie mój! Mój został cały czas w bagażniku.

A spotkanie strasznie sympatyczne. Jeśli jest taka możliwość, to jestem za częstym powtarzaniem. No i lotnisko pierwsza klasa!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.