Deem Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Czy byli by chętni na wspólne polatanie na wsi? Nic wielkiego, coś na wzór tego co zorganizował MareX trzy lata temu. Powiedzmy w przyszłą sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Tak. Jak tylko bedzie gril to przybede. Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Chętnie, przynajmniej na parę godzin jak tylko uda się wyrwać z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 więcej szczegółów poprosze - jestem chętny :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak tylko bedzie gril to przybedeOK :wink: Co do szczegółów np. godzin to w zasadzie jeszcze nie określone. Mieszkam na miejscu więc mogę się dopasować. Co do samej organizacji tj, szczegółów dojazdu, parkowania, stref startu, lotów etc. bliżej wieczora. Jedynie co było by mile widziane to ubezpieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak najbardziej jestem za . Tylko w środę wyjeżdżam a wracam dopiero w przyszły piątek :evil: Szkoda ze to nie jest tydzień później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mapka dojazdu; Jaka godzina wam odpowiada? 14-15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chętnie zaglądnę,w końcu z Kęt nie aż tak daleko.. A lotnisko wykoszone czy kosiarkę trzeba targac ze sobą ?? :wink: Węgiel na grila mogę zabrac... P.S Deem podaj nr fona to się zgadamy jak najlepiej dojechac.. i tak dotarłbym ok 15-16-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Deem podaj nr fona to się zgadamy jak najlepiej dojechac.poszedł na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat144 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 To ja wstępnie też bym się mógł bym się zapowiedzieć F-16 + Lim-2 Ubezpieczanie od kosztownych kretów jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pomysł jak najbardziej słuszny! :-) Po 15:00 chętnie wpadnę. Tylko trzeba trzymać kciuki za pogodę, bo synoptycy co chwilę zmieniają zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Poszukuje transportu niestety zostałem bez auta:( . Mieszkam na pradniku białym W ostateczności dojade standardowo rowerem. Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja się wstępnie piszę, tylko nie wiem czy nie będę w sobotę pracował. Jeśli nie, to wpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat144 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Prognoza pogody nie wygląda za wesoło zarówno na sobotę jak i niedzielę. Burze i opady i wiatr około 6m/s.... dla Krakowa przynajmniej. Wielkie Drogi mają inną strefę klimatyczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wiatr ma być dosyć silny, ale równy, zachodni. Burze na pewno nas ominą. Damy radę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Prognozy rzeczywiście nie za ciekawe. Co więcej, z wczoraj na dziś zupełnie się nie sprawdziła. Od siedemnastej było prawie bezwietrznie. Cóż, pas wykoszony, grill wyczyszczony, chabanina w lodówce. Co będzie, zobaczymy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat144 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 i jak z tą pogodą bo pakiety już nabite ? ja widzę chmurki nad Balicami meteo z lotniska podaje stopniowy wzrost wiatry do wieczora nawet do 16m/s koło 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Rozumiem, że piknik mimo pogody już się odbywa? Za jakąś godzinkę pewnie będę się wybierał z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Łukasz, jaki fajny składany stołek znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ale to nie mój! Mój został cały czas w bagażniku. A spotkanie strasznie sympatyczne. Jeśli jest taka możliwość, to jestem za częstym powtarzaniem. No i lotnisko pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi