motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 marcin, oczywiście, że tak. Dożyje starości i odejdzie jako bohater;p myślałem o czym innym bedzie latać i cieszyć aż się znudzi po latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Łukasz, napiszesz co było przyczyną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Przyczyną było włączenie nadajnika przez innego uczestnika pikniku. Miał w samochodzie drugie radio a kiedy latałem włączył je. Nie mniej sprawa została wczoraj rozwiązana honorowo. Więc uznajemy, że całe zdarzenie było dawno i nieprawda. ps. Wczoraj rano można było przeczytać tutaj zgoła inną relacje z tego wydarzenia.Ale jak widać pospieszyłem się z nią. Temat Edge zakończony. Teraz Extra;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie mniej sprawa została wczoraj rozwiązana honorowo. Czyżby pojedynek na pistolety skałkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No właśnie Jędrek obyło się bez strzałów . Totalne pozytywne zaskoczenie. Dobrze , że sprawa zakończyła się pozytywnie dla Łukasza. A ja mam z tego na pocieszenie , że wróci do mnie figurka NIKE , największego pechowca tegorocznego pikniku w Kraśniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Widzę Łukaszu, że nawet przegląd RC opublikował Twego edka "za życia" i zaraz po śmierci. Paparazzi poświęcili mu aż całą stronę Dosyć fajnie opisali też piknik w Kraśniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 O to muszę koniecznie zanabyć ten numer:D Dzięki za info;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ale starego kotleta odgrzewam;) W między czasie okazało się, że ostatni lot Edka jest nagrany. Po takim czasie na szczęście ogląda się to bez negatywnych emocji Niestety operator kamery upadku spodziewał sie tak samo jak ja i sam moment zetknięcia z ziemia gdzieś umknął ale wszystko i tak jest jasne;) Dzięki wielkie za podesłanie tego filmiku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.