Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego Ci piszę co trzeba zrobić. Jeszcze nie tak dawno miałem bardzo prostą aparaturę. Bez miksów, pamięci itp. trzeba było sobie jakoś radzić. Tak wygladają dźwigienki w su-26

Dołączona grafika

Mig-25

Dołączona grafika

Ale dzięki temu nauczyłem się delikatnie operować drążkami i teraz bardzo rzadko używam exp i dr.

A filmik fany, rozumiem emocje. Bardzo fajnie lata. Odbudujesz i będzie gitara.

Gratuluję.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tutaj zapodaje nowy filmik juz caly.latanko na aparaturce turnigy 9x - jestem z niej zadowolony.

jak na zółtodzioba chyba zle mi nie poszlo ale nie szalalem bo troche wialo

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślę, że Helmut będzie moim pierwszym deproniakiem:rolleyes:

dlatego chciałem podpytać o dwie sprawy : Ostatecznie lepiej robić z czy bez canardów? Czy w planach dostępnych na stronie jest już uwzględniony nowy kształt kadłuba i nowe stateczniki?

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Proponuję robić bez ruchomych canardów, wystarczą same lotki odpowiednio zmiksowane.

najważniejsze to środek ciężkości i dokładne ustawienie wszystkich kątów zaklinowania na zero.

Do oblotu wystarczą Ci małe wychylenia pow. sterowych, większe możesz ewentualnie domiksować.

Opublikowano

Wielkie dzięki za odpowiedź!

Kąty canardów mam ustawiać ,na zero, względem "podłoża"?

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

<p>Właśnie przeglądam sobie relacje z budowy i widzę całe mnóstwo elementów nieujętych planach.... Czy mi się tylko wydaję czy coś ? Będę bardzo wdzięczny za rozjaśnienie.Edit: Przyjrzałem, się dokładnie i nie widzę wręg depronowych wewnatrz kadłuba i jeszcze tych górnych, jakby kabinek. Możliwe, że pisze głupstwa, ale jakby ktoś mnie uspokoił to bym był wdzięczny ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.