robertus Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dlatego Ci piszę co trzeba zrobić. Jeszcze nie tak dawno miałem bardzo prostą aparaturę. Bez miksów, pamięci itp. trzeba było sobie jakoś radzić. Tak wygladają dźwigienki w su-26 Mig-25 Ale dzięki temu nauczyłem się delikatnie operować drążkami i teraz bardzo rzadko używam exp i dr. A filmik fany, rozumiem emocje. Bardzo fajnie lata. Odbudujesz i będzie gitara. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 sprzecik juz odbudowany i ladyje sobie itp.narazie jest ok.ciegienka robilem sam sa zapiete juz na samym koncu, widocznie sa za male.dzienki za porade , przerobie je sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A myslal tos zeby toto zrobic tak z 50% wieksze?posklejac depron z zakladkami oczywiscie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 tutaj zapodaje nowy filmik juz caly.latanko na aparaturce turnigy 9x - jestem z niej zadowolony. jak na zółtodzioba chyba zle mi nie poszlo ale nie szalalem bo troche wialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.P Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, "kości zostały rzucone" czyli, plany wydrukowane a depron pocięty wygląda toto jak na fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 OOO widzę że model za miedzą powstaje. Chętnie zobaczę jak toto lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.P Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 "Chętnie zobaczę jak toto lata." W takim razie, gdy będzie gotowy jadę do T. Gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Myślę, że Helmut będzie moim pierwszym deproniakiem:rolleyes: dlatego chciałem podpytać o dwie sprawy : Ostatecznie lepiej robić z czy bez canardów? Czy w planach dostępnych na stronie jest już uwzględniony nowy kształt kadłuba i nowe stateczniki? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Proponuję robić bez ruchomych canardów, wystarczą same lotki odpowiednio zmiksowane. najważniejsze to środek ciężkości i dokładne ustawienie wszystkich kątów zaklinowania na zero. Do oblotu wystarczą Ci małe wychylenia pow. sterowych, większe możesz ewentualnie domiksować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wielkie dzięki za odpowiedź! Kąty canardów mam ustawiać ,na zero, względem "podłoża"? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 <p>Właśnie przeglądam sobie relacje z budowy i widzę całe mnóstwo elementów nieujętych planach.... Czy mi się tylko wydaję czy coś ? Będę bardzo wdzięczny za rozjaśnienie.Edit: Przyjrzałem, się dokładnie i nie widzę wręg depronowych wewnatrz kadłuba i jeszcze tych górnych, jakby kabinek. Możliwe, że pisze głupstwa, ale jakby ktoś mnie uspokoił to bym był wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi