Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

toretto1995 z filmikow ktore widzialem to moim zdaniem kefir to "szaleniec" w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Nawet jak chyba gdzies za granica mial dostac mandat to i tak dalej latal, wiec sie nie masz co dziwic. :)

Opublikowano

Kefir, jesteś debeściak!!! Wspaniały film i fajnie dobrana muza. Czy wiesz może na jakiej największej wysokości robiłeś niektóre ujęcia? Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Przez takie filmy jak ten zbankrutuję wydając kasę na sprzęt, który kiedyś w przyszłości pozwoli mi może kręcić podobne ;)

Opublikowano

W każdym się da.

Tworzysz czarne tło (Black solid), wstawiasz na linię filmu tak aby np. 1sekunde nachodziło na jeden kawałek filmu i sekundę na drugi, oczywiście podałem tutaj takie przykładowe wartości choć w większości wypadków tak się robi.

Opublikowano

ja najczęściej robię w Corelu WideoStudio Pro X4 i tam jest taki efekt gotowy. Jest to bardzo popularne przejście i tak jak Malker mówi w prawie każdym programie.

Opublikowano

Witam, swietny film , szkoda, ze dzieli nas taka odleglosc ale moze uda sie splodzic na jakims zlocie podobny film, tylko lepszy:

Dysponuje szybowcami prowadzonymi pewna reka.

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.