kefir Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6XsZh7v5Oek?hd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak się Pan nie boi latać nad wodą, sprzęt pewnie wart parę tysięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko2570 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 toretto1995 z filmikow ktore widzialem to moim zdaniem kefir to "szaleniec" w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Nawet jak chyba gdzies za granica mial dostac mandat to i tak dalej latal, wiec sie nie masz co dziwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 kefir, wygrałeś wszystko :jupi: rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak zwykle super ujęcia, fajnie się oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kefir, jesteś debeściak!!! Wspaniały film i fajnie dobrana muza. Czy wiesz może na jakiej największej wysokości robiłeś niektóre ujęcia? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Przez takie filmy jak ten zbankrutuję wydając kasę na sprzęt, który kiedyś w przyszłości pozwoli mi może kręcić podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lejna Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w jakim programie jest montowany ten filmik ? chodzi mi o takie przejścia pomiędzy ujęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 W każdym się da. Tworzysz czarne tło (Black solid), wstawiasz na linię filmu tak aby np. 1sekunde nachodziło na jeden kawałek filmu i sekundę na drugi, oczywiście podałem tutaj takie przykładowe wartości choć w większości wypadków tak się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja najczęściej robię w Corelu WideoStudio Pro X4 i tam jest taki efekt gotowy. Jest to bardzo popularne przejście i tak jak Malker mówi w prawie każdym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jakaś ściema. Całe lato pada a u kefira słońce jak na lazurowym wybrzeżu. Echhh śliczny filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Bo Kefir ma znajomości o tam u górze, więc ma i pogodę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Lejna..zapewne Sony Vegas 10 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad CAT Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, swietny film , szkoda, ze dzieli nas taka odleglosc ale moze uda sie splodzic na jakims zlocie podobny film, tylko lepszy: Dysponuje szybowcami prowadzonymi pewna reka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dzięki panowie Nie wiem czy jestem taki szalony myślę że najważniejsze jest (dobrze wykonana platforma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi