ahaweto Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Piękny ten Komar. Fokker już po oblocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Fokker oblatany ale do małej regulacji . a teraz zdjęcia z oblotu Ogara nocą -super sprawa diody na pasku świecą zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Koledzy, czy ktoś jutro jedzie polatać na lotnisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 iwan załatw pogode to polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ok.inaczej...czy jak pogoda dopisze to ktos z kolegow jedzie latac na lotnisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Może po południu się uspokoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 ma wiać 5do 7m\s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 czyli da sie latac, wazne zeby nie padalo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No i latało się pięknie ...wiało ale bez przesady pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Nie pięknie bo mi skrzydło w locie wyrwało , jestem załamany a taki był piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To była wina konstruktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Te Ogary to laminacik? Jeśli można info jakieś odnośnie producenta, strony gdzie można kupić to był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 grupa nr 1 latała w Margoninie koło wiatraków- Biniu KOMAREM Krzysztof wyregulował Eindeckera ,Maciej latał rekreacyjnie styropianem i Bynek lotnik skrzydłowy trenerkiem , ja poregulowałem Minimoe a nad całością czuwał GŁÓWNY HOLOWNIK WIELKOPOLSKI -BARTEK ,przy okazji wielkie dzięki Bartkowi za holowania naszych szybowców i kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Kolego,Ogary zakupione tu-http://abc-rc.pl/Model-Ogar-SDZ-45-KIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 O coś nowego - podział a grupy ! A więc grupa "SS" - Sami Sobie latała w pile . Ponieważ nie zakupili biletów na jedyne prywatne lotnisko w okolicy ja osobiście nie wiem gdzie jest Kasa Biletowa. Pozdrawiam Sławek Wysłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 kasy biletowej nie ma i biletów nie będzie ,lotnisko makietowe pod modele klasy gigant -benzyna i szybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Panie Pawle ja wszystko rozumiem i wiem o tym jak i inni wiedzą że "Wasze" (jako modelarzy z naszego regionu) szybowce bez Bartka holownika nigdzie nie wylecą. Ale Pana sprecyzowanie dla kogo jest to prywatne lotnisko mija sie z Pana wsześniejszą odpowiedzią na ten wątek . Osobiście odnosze wrażenie , że jako Grupa 1 nie chcecie aby inni amatorzy z regionu wam przeszkadzali jako Profesjonalistom . Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 hmmm... faktycznie cos nowego. Latając sam jeszcze kilka miesięcy temu myslalem ze w gronie bedzie ciekawiej , np.pomoc kolegow z większym doswiadczeniem w budowie jak i w locie modeli nie wazne jakich rozmiarow i z jakim napędem ... teraz widze ze tu podzialy są na lebszych i gorszych, na wieksze modele i mniejsze... malo fajnie i jakos odnosze wrazenie ,ze zaliczam sie do tych gorszych ... Rozmawiajac z kilkoma modelarzami teraz rozumiem dlaczego nie udzielaja sie na forum ....poniewaz panuje tu hierarchia. A co do grupy "SS" to tez lata spalinami i modelami klasy gigant i jakos nikt nigdy na forum nie dal informacji ze lata na prywatnym lotnisku tylko ( prywatna zmowa ), wiec faktycznie mozna odczuc ze nikogo innego tam niechca. Pozdrawiam "Profesionalistów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 nikt tu nie wrzuca od gorszych i lepszych sami sobie jakieś teorie wymyślacie oburzenie i chamskie teksty bo zaproszenia na prywatną łąkę nie dostało lub też żądanie takowego jest nie na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Maciej iwan napisał w czwartek czy jedzie ktoś do Piły , Pan Paweł odpisał "załatw pogodę to polatamy" nagle w Pile nie ma nikogo ,a wieczorem relacja z lotów Grupy 1 , dziwne to trochę, nie mam do nikogo pretensji ,ani żalu a tym bardziej chamskie odpowiedzi z mojej strony tylko teraz faktycznie widzę jak to jest na naszym terenie. I Iwan ma rację -masz kasę,gigant model lub szybowiec więc należysz do tej lepszej grupy. Bo jakos nigdy nie widziałem żadnego wpisu ,aby było zaproszenie czy informacja o lotach na Bartka lotnisko tylko zawsze piękna foto-relacja z lotów już na koniec dnia iwięc proszę ..... Pozdrawiam Sławek Wysłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi