DJDIT Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie chce mi się nawet czytać tych "wniosków" ;-) wszyscy są zaproszeni do lotów o ile przestrzegają zasady bezpieczeństwa. Powodem być może jest to Sławku, że my często na ostatnią chwilę zdzwaniamy się na loty. Bywało i tak, że umawialiśmy się na loty w niedzielę w dniach piątek/sobota natomiast już w niedzielę loty telefonicznie odwołane bo pogoda, bo się nikomu nie chce, bo komunia, bo rodzina itp... Proszę nie doszukuj się innych powodów. Nie wiem jak inni koledzy ale ja nawet nie mam do Ciebie nr telefonu, druga sprawa, że też nie miałbym siły żeby wykonać 15 telefonów do wszystkich kto jedzie a kto nie. Forum nie jest wiążącą wyrocznią, trudno wymagać, aby każdy przed wyjazdem na lotnisko sprawdzał forum kto jedzie a kto nie. Zawsze było tak, że ja dzwoniłem do 2-3 osób, ktoś do nich dzwonił, oni do kogoś i tak pajęczyna była w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 I tak w skromnym gronie polataliśmy w Łęgowie,Robert z Gołaszewa,Norbert ze Skoków i Loczek.Warunki dziś dopisały,motoszybowce ssało w górę że hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Skoki latają? Mile zaskoczenie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 jutro latamy w Pile od 9:00 może ciut wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 będe napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 ranne ptaszki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dziękuję wszystkim za sympatycznie spędzony czas , i za pomoc jaką otrzymałem przy ustawieniu modelu.kilka zdjęć i jak uda mi się wstawić to dam zdjęcia 3D , są super.pozdrawiam Sławek Wysłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jutro latamy w Pile od 9:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wilga oblatana lata pieknie... problem z kolowaniem samolot kreci na prawo i nie z winy kola ogonowego i to samo podczas ladowania model ostro kreci na prawo po przyziemieniu. no i nie wiem co z kamera... nagralem film ale niewiele widac kamera umieszczona na szybie pod slotem....zaklocenia? drgania? co sadzicie? http://youtu.be/VTpnMrMtNsU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 100% drgania od benzynu 30ccm rozchodzą się po całym modelu w locie ,na postoju widzisz tylko jak drgają lotki i wysokość - nie unikniesz tego -śmigło dobrze wyważone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 smiglo raczej ok ...sprobuje jeszcze zamontowac kamere w innym miejscu i sie zobaczy podczas kolejnego lotu. co do skrecania modelu podczas kolowania mysle ze to wina koł ...plastikowe piasty troche zjechane i sie przycinaja co jakis czas bedzie trzeba wymienic na cos lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Daj kamere na jakieś gabce miękkiej. Zawsze trochę ztlumi drgania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 http://youtu.be/9VrLQM11QzY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 proponuje niedziele od 10-tej w Pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan19815 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 http://youtu.be/fuoB8tAitE8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dziś na lotnisku dwupłatowce dostarczyły nam sporo wrażeń a i polataliśmy ostro bo pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Zapraszam do galerii, 50 zdjęć http://dariuszmular.com/loty_pila_21.07.2013.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jaki był ich cel wizyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Niedawno miasto Piła miało swoje 500 lecie, niestety pogoda kompletnie nie dopisała i samoloty nie przyleciały. Część pilotów odwiedzała nasze miasto wcześniej i tym razem postanowili nas odwiedzić w komplecie w ramach lotów rekreacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 no Darek fotki prima sort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi