ahaweto Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ostatnia porcja moich zdjęć. Darek próbuje dogonić swoją Wilgę jednocześnie sterując ją . Tajna broń Darka, coś ala Mistel 8) . A to wspomniana wcześniej historia motoryzacji Citroen z 1955 r. Pięknie odrestaurowany samochód, sprawny zarejestrowany, 100% oryginalnych części ! Doprowadzenie go do tego stanu zajęło właścicielowi rok ciężkiej pracy i sporo pieniędzy. Powiem tylko że oryginalna nowa (Michelin takie jeszcze produkuje) jedna opona kosztuje 345 euro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Adam Sławek i koledzy o Żonach nie wsopmnę.Prezesa nie było impreza powinna być odwołana.Konsekwencje będa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wierzymy ,że duchem i sercem byłeś z nami. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Byłem byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Henio nareszcie się odezwałeś . Myślałem że masz do końca roku zakaz komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dopiero odzyskałem aparat i też wstawię parę fotek pogoda na szczęście nam dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jeszcze kilka fotek które dopiero dostałem ale zawsze lepiej późno niż w cale :wink: extra atakuje pilot ratuje się ucieczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi