Cimek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Cześć panowie, taka sprawa, jest trochę moderatorów, jakaś połowa w ogolę nie uczestniczy w forum. Czy jest w ogolę sens ,aby byli moderatorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mod Rafał jest bardzo aktywy, poza tym nie rozumiem czemu moderatorzy się ukrywają, do nich się pisze z problemami ale jak gdy są schowani... Od jakiegoś czasu mam wrażenie że forum pada, mało aktywnych, praktycznie 0 ciekawych tematów, sam spam itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie pisałem konkretnie o kogo chodzi ,ale parę osób wie Rafał.B fakt jest aktywny, no ale reszta? Raz widzę jak moderator coś wystawia ,ale to tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Przemek od miesiąca dopiero jesteś na forum więc skąd u ciebie takie stwierdzenie ?? Wakacje są niektórzy na urlopach. Zero ciekawych tematów ... a jakich "ciekawych" tematów oczekujesz ?? A spam jak na każdym innym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Miesiąc jestem zarejestrowany ale z 4/5 korzystam z forum. No kiedyś te parę miesięcy temu było bardzo dużo ciekawych tematów, a teraz to trudno coś fajnego znaleźć, no jest parę ciekawych tematów ale już nie aktywnych, parę postów i cisza w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Niestety mam takie samo wrażenie jak Przemek. Zero nowych relacji z budowy.Nawet w dziale o FPV ucichło, choć teraz tam najczęściej czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Miesiąc jestem zarejestrowany ale z 4/5 korzystam z forum. Może gdybyś korzystał z forum w 5/5, a nie tylko w 4/5 to może miałbyś inna ocenę tego co sie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Modelarstwo nie jest jakimś tam dynamicznym hobby. Niektórzy samoloty robią kilka lat, więc przerwa urlopowa i posucha w nowościach jest czymś normalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Irku ja pisałem że korzystam z forum 4 czy 5 miesięcy, bo nie kapuje o czym ty piszesz :mrgreen: MareX, zrobiłem dwa tematy, jeden został bez odpowiedzi i zmarł, a wczoraj zrobiłem nowy temat o doboru EQ do pylona z HK, a więcej tematów nie robię bo i tak nikt nie będzie go odwiedzał. EDIT by nie było że ja też nic nie robię to wstawiam fote mojej delty czekającej na elektronikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Napisałeś , że jesteś od miesiąca zarejestrowany ale przeglądasz forum w 4/5...całość? :rotfl: Teraz już wytłumaczyłeś. Jesteś z Sopotu a ja latam nad ERGO ARENA własnie skrzydłem - jak się zgramy mozesz przyjsć i z bliska popatrzeć jak to lata. W temacie Mega delta wstawiłem film z ostatniego lotu, jak go obejrzysz to moze zmienisz zdanie , że mało co siedzieje :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no właśnie co te one moderatory robiom... powinny pisać że som że robiom to czy tamto ... :mrgreen: i wogóle to oni powinni a my nic nie musim... bo od tego się jest moderatorem by zabawiać publikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Moderatorzy powinni występować pod innymi nickami. Oczywiście avatar nie obowiązywałby w momencie pełnienia moderatorki. Proponuję : moderator1, moderator2 itp. Zalety oczywiste: brak uprzedzeń userów do modów, brak opluwania moderatorki i brak zarzutów o kolesiostwo. Userzy mogliby pisać wtedy że moderator 1 czy 2 się nie nadaje i trzeba go zmienić. Co do nowych rzeczy na forum to odpowiem w sprawie moich tematów. Ostatnio projektuję w CAD tak żeby mieć jak najmniej szlifowania. Same rysunki i wizualizacje pewnie są nudne ale projektowanie to żmudne zajęcie a ja czasu ostatnio nie mam na to za dużo. Zresztą ogólnie moje tematy są mało ciekawe. Kilka tematów jest dla mnie ciekawych na forum. Dlaczego kilka? nie wszystkie dziedziny modelarstwa mnie interesują a wszystkiego przejrzeć i tak nie jestem w stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Tak, tak... Może jeszcze każdy 24h na dobe, na dole forum Live Chat z numerem telefonu do wezwania moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Tak, tak... Może jeszcze każdy 24h na dobe, na dole forum Live Chat z numerem telefonu do wezwania moderatora.Dobry pomysł :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi