Irek M Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Teraz tylko trzeba zobaczyć jak będzie lataćBędzie latać jeszcze lepiej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Zrób kabinkę a'la B-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Zrób kabinkę a'la B-2 A jak wygląda ten wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 hmmmm niezłe wyzwanie ;D tylko jak to wyciąć ze styropianu :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Myślałem o samej kabince jako zasłonce na osprzęt, ale nie krępuj się jeśli chcesz zrobić całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 nie no proszę Cię ja też myślałem tylko o kabince :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet20 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kabinke najprosciej wytloczyc prozniowo, jakby bylo chtenych kilku to moge wystrugac kopyto i przetloczyc. Wyciecie B2 ze styro tez bym sie mogl podjac, kiedys o tym myslalem, tylko pytanie jak to bedzie latac, jakie profile,jakie zwichrzenie... jakos nie umiem ugryzc tej "poszarpanej" krawedzi splywu, choc w teorii dzialanie bardzo proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi