Irek M Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Teraz tylko trzeba zobaczyć jak będzie lataćBędzie latać jeszcze lepiej :wink:
darek_op Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Zrób kabinkę a'la B-2 A jak wygląda ten wynalazek
darek_op Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 hmmmm niezłe wyzwanie ;D tylko jak to wyciąć ze styropianu :shock:
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Myślałem o samej kabince jako zasłonce na osprzęt, ale nie krępuj się jeśli chcesz zrobić całego
darek_op Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 nie no proszę Cię ja też myślałem tylko o kabince :rotfl:
hornet20 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Kabinke najprosciej wytloczyc prozniowo, jakby bylo chtenych kilku to moge wystrugac kopyto i przetloczyc. Wyciecie B2 ze styro tez bym sie mogl podjac, kiedys o tym myslalem, tylko pytanie jak to bedzie latac, jakie profile,jakie zwichrzenie... jakos nie umiem ugryzc tej "poszarpanej" krawedzi splywu, choc w teorii dzialanie bardzo proste.
Rekomendowane odpowiedzi