Wojtass_nt Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A ja znowu autobusem Jak fajnie jest mieć słownych kolegów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No i po zawodach. Miło było się znów spotkać i powalczyć. Pogoda dopisała, obiadek też pyszny i przede wszystkim OGROMNY! Dziękuję za mile spędzony czas i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 podziękowania dla Mirolka i całej EKIPY i wszystkich pilotów! super zawody! a finał "B" który miał byc bitwą Spitfire-ów chyba przejdzie do historii: 22 modele w powietrzu! to było PIĘKNE zakończenie dnia i taka wsienka na torcie który samokowal wyśmienicie(zawody) zatem do następnego skrzyżowania tasiemek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ja właśnie przytoczyłem się do domu. Zaraz podrzucę jakieś fotki co zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Final 'B' robil naprawde spore wrazenie. Nastepny raz wezme bardziej zdezelowany model Co do oceny organizacji zawodow nie jestem bezstronny, ale musze przynac, ze wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Nie bylo zamieszania. Szybko reagujacy sedziowie (liniowy i prowadzacy) pozwolili na gladkie przejscie przez wszystkie rundy. Dopracowane w szczegolach (flaga na maszcie, naglosnienie,...)... Pieknie!!! Dzieki za wspolna zabawe i do zobaczenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 I ja się przyłączam do podziękowań, fajna imprezka. Zdobyte doświadczenia na moich pierwszych zawodach na pewno zaprocentują na kolejnych. Szkoda, że nie dałem rady zostać do końca, może ktoś sfilmował finały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Kilka zdjęć: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Panie i Panowie bierzcie przykład z KRAKOWIAKÓW! Po takim dniu jak dzisiaj pełna gęba Mimo swoich średnich wyników imprezę uznaję za 100% udaną. Organizacja perfekt, obiadek no i finał B na deser... 22 sztuki naraz... :roll: bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Na taką imprezę i dla takiego towarzystwa warto wstać o 4 rano i przejechać 400km . Wzorowo przeprowadzona impreza pod wzgledem organizacyjnym na piątkę z plusem , do tego super obiadek , który miał tylko jedną wadę z głodnego wilka zrobił leniwego misia i co gorsze przed trzecią rundą Efekt zupełnie nie udana 3 runda w moim wykonaniu . Za to wisienką na torcie był finał B w 22 zwodników ,który udowodnił nie tylko możliwość latania taką liczbą modeli jednocześnie ale i ogromną frajdę bycia tym jednym z 22. Pada więc pytanie czy nie warto dać większej swobody w ilości zawodników startujących w jednej walce i finale co dało by szansę na rozegranie większej ilości walk z większą ilością zawodników jednocześnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja ledwo wróciłem po drugiej w nocy we mgle gęstej jak mleko, ALE WARTO BYŁO! Organizacja perfekcyjna. Miejsce do latania świetne. Dziękuję Eskadrze Kraków za świetną imprezę i wszystkim zawodnikom za wyborne towarzystwo! Bitwę o Wawel wpisuję na stałe do kalendarza. Specjalne podziękowania dla: Aliny za tchnięcie we mnie ducha walki w pierwszej rundzie WWI co pozwoliło ostatecznie zająć bardzo przyzwoite miejsce, dla Meteora za dostarczenie mnie na miejsce i pomoc w doregulowaniu modelu w ostatniej chwili i dla Huberta za znalezienie mojej lotki, bez której Mig już nigdy nie byłby taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja również chciałem podziękować organizatorom za sprawnie przeprowadzone zawody, zawodnikom za to że znów mogliśmy razem polatać oraz sponsorom za nagrody. Do zobaczenia we Wrocławiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobiecki Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja również ciałem powtórzyć za innymi ZAWODY SUPER ! Dziękujemy organizatorom za trud włożony w tak perfekcyjne przygotowanie zawodów a zawodnikom za wspólne latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A, zapomniałem zapytać, gdzie się zamawia taką piękną pogodę ?! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A, zapomniałem zapytać, gdzie się zamawia taką piękną pogodę ?! :mrgreen: u mnie :mrgreen: 28 1140 2004 0000 3102 4213 2277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Pierwsze zawody na których byłem i się nie zawiodłem. Wynik jest do pominięcia bo to tylko zabawa. Finał 'B' na prawdę rewelacja. Drzewo w pierwszej rundzie zaliczone ale co tam. Ważne, że było ŚWIETNIE :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Było fantastycznie, pod względem organizacyjnym bardzo sprawnie. Zresztą słowa pisane nie oddadzą tamtej atmosfery, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja chcę organizatorom podziękować przede wszystkim za pogodę - było pięknie Na swojej stronie umieściłem "kilka" zdjęć z wczorajszej imprezy: http://modelerc.info/zawody/2011_esa_wawel/ W przygotowaniu mam filmy z finałów WWII i WWI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Super fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Kolejne zacne spotkanie w miłym gronie! Do zobaczenia na następnych zawodach! A póki co, parę zdjęć dla tych co byli (dziękujemy) i dla tych, którzy nie mogli (niech żałują): K L I K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dziękuję zawodnikom za tak liczne przybycie do Krakowa oraz zgodną i emocjonującą rywalizację. Ciesze się, że dopisała pogoda choć popołudniowe słońce rozleniwiało i faktycznie po obiedzie duch walki nieco przygasł Skutkowało to małym opóźnieniem na zakończenie zawodów. Walki finałowe zapewniły jednak spora dawkę emocji a finał 'B" mam nadzieję oglądnąć na zdjęciach, gdyż sprawy organizacyjne pozbawiły mnie przyjemności uczestnictwa w tej "totalnej wojnie". Za wsparcie i pomoc w organizacji zawodów szczególnie dziękuję Markowi Rokowskiemu, Marcinowi oraz całej Eskadrze Kraków a za nagrody rzeczowe i pozytywne nastawienie dziękuję sklepom modelarskim RC Matsu i Agtom oraz prywatnym ofiarodawcom. Oficjalne wyniki - jutro wieczorem. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi