Skocz do zawartości

II Bitwa o Wawel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i po zawodach. Miło było się znów spotkać i powalczyć. Pogoda dopisała, obiadek też pyszny i przede wszystkim OGROMNY! Dziękuję za mile spędzony czas i do zobaczenia ;)

Opublikowano

podziękowania dla Mirolka i całej EKIPY i wszystkich pilotów!

super zawody!

a finał "B" który miał byc bitwą Spitfire-ów chyba przejdzie do historii: 22 modele w powietrzu!

to było PIĘKNE zakończenie dnia i taka wsienka na torcie który samokowal wyśmienicie(zawody)

zatem do następnego skrzyżowania tasiemek! ;)

Opublikowano

Final 'B' robil naprawde spore wrazenie. Nastepny raz wezme bardziej zdezelowany model ;)

Co do oceny organizacji zawodow nie jestem bezstronny, ale musze przynac, ze wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Nie bylo zamieszania. Szybko reagujacy sedziowie (liniowy i prowadzacy) pozwolili na gladkie przejscie przez wszystkie rundy. Dopracowane w szczegolach (flaga na maszcie, naglosnienie,...)... Pieknie!!!

Dzieki za wspolna zabawe i do zobaczenia!!!

Opublikowano

I ja się przyłączam do podziękowań, fajna imprezka. Zdobyte doświadczenia na moich pierwszych zawodach na pewno zaprocentują na kolejnych. Szkoda, że nie dałem rady zostać do końca, może ktoś sfilmował finały...

Opublikowano

Panie i Panowie bierzcie przykład z KRAKOWIAKÓW! Po takim dniu jak dzisiaj pełna gęba :D Mimo swoich średnich wyników imprezę uznaję za 100% udaną. Organizacja perfekt, obiadek no i finał B na deser... 22 sztuki naraz... :roll: bajka.

Opublikowano

Na taką imprezę i dla takiego towarzystwa warto wstać o 4 rano i przejechać 400km . Wzorowo przeprowadzona impreza pod wzgledem organizacyjnym na piątkę z plusem , do tego super obiadek , który miał tylko jedną wadę z głodnego wilka zrobił leniwego misia i co gorsze przed trzecią rundą :D Efekt zupełnie nie udana 3 runda w moim wykonaniu . Za to wisienką na torcie był finał B w 22 zwodników ,który udowodnił nie tylko możliwość latania taką liczbą modeli jednocześnie ale i ogromną frajdę bycia tym jednym z 22. Pada więc pytanie czy nie warto dać większej swobody w ilości zawodników startujących w jednej walce i finale co dało by szansę na rozegranie większej ilości walk z większą ilością zawodników jednocześnie .

Opublikowano

Ja ledwo wróciłem po drugiej w nocy we mgle gęstej jak mleko, ALE WARTO BYŁO! Organizacja perfekcyjna. Miejsce do latania świetne. Dziękuję Eskadrze Kraków za świetną imprezę i wszystkim zawodnikom za wyborne towarzystwo! Bitwę o Wawel wpisuję na stałe do kalendarza.

Specjalne podziękowania dla: Aliny za tchnięcie we mnie ducha walki w pierwszej rundzie WWI co pozwoliło ostatecznie zająć bardzo przyzwoite miejsce, dla Meteora za dostarczenie mnie na miejsce i pomoc w doregulowaniu modelu w ostatniej chwili i dla Huberta za znalezienie mojej lotki, bez której Mig już nigdy nie byłby taki sam :D

Opublikowano

Ja również chciałem podziękować organizatorom za sprawnie przeprowadzone zawody, zawodnikom za to że znów mogliśmy razem polatać oraz sponsorom za nagrody. :D

Do zobaczenia we Wrocławiu ? :D

Opublikowano

Ja również ciałem powtórzyć za innymi ZAWODY SUPER !

Dziękujemy organizatorom za trud włożony w tak perfekcyjne przygotowanie zawodów a

zawodnikom za wspólne latanie.

Opublikowano

Pierwsze zawody na których byłem i się nie zawiodłem. Wynik jest do pominięcia bo to tylko zabawa. Finał 'B' na prawdę rewelacja. Drzewo w pierwszej rundzie zaliczone ale co tam. Ważne, że było ŚWIETNIE :!:

Opublikowano

Było fantastycznie, pod względem organizacyjnym bardzo sprawnie.

Dołączona grafika

Zresztą słowa pisane nie oddadzą tamtej atmosfery,

Opublikowano

Kolejne zacne spotkanie w miłym gronie! Do zobaczenia na następnych zawodach! A póki co, parę zdjęć dla tych co byli (dziękujemy) i dla tych, którzy nie mogli (niech żałują):

K L I K

Opublikowano

Dziękuję zawodnikom za tak liczne przybycie do Krakowa oraz zgodną i emocjonującą rywalizację.

Ciesze się, że dopisała pogoda choć popołudniowe słońce rozleniwiało i faktycznie po obiedzie duch walki nieco przygasł :lol: Skutkowało to małym opóźnieniem na zakończenie zawodów. Walki finałowe zapewniły jednak spora dawkę emocji a finał 'B" mam nadzieję oglądnąć na zdjęciach, gdyż sprawy organizacyjne pozbawiły mnie przyjemności uczestnictwa w tej "totalnej wojnie".

Za wsparcie i pomoc w organizacji zawodów szczególnie dziękuję Markowi Rokowskiemu, Marcinowi oraz całej Eskadrze Kraków a za nagrody rzeczowe i pozytywne nastawienie dziękuję sklepom modelarskim RC Matsu i Agtom oraz prywatnym ofiarodawcom.

Oficjalne wyniki - jutro wieczorem.

ms

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.