Wodzu 7 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Kamil!!!!Na Mikołajkowej ESiE widzimy Was z DUŻĄ beczułką ,może być Duża baryłka ;D . Zapraszam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 No to witamy w klubie ! Oby Wam Słońce zawsze świeciło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kamil NAJLEPSZEGO dla Was Ukłony dla małżonki. Ciekawe, co wymodelujecie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 JESZCZE TO PRZEMYŚL !!!! :rotfl: A tak poważnie WSZYSTKIEGO NAJ !!! i ustaw Małżonkę na 2,4 GHz, żeby nie miała zakłóceń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ciekawe, co wymodelujecie Coś na pewno wymodelują , pytanie brzmi z jakiego materiału ,laminaty,balsa i inne deprony nie wchodzą w grę-myślę że Kamyczek_RC jako doświadczony modelarz zapewni porządny i niezniszczalny materiał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Trochę spóźnione życzenia( nie byłem na forum) ale się cieszymy oboje z Aliną. Ja mam pilotkę Aircombat WWI 1/8 + ESA ,czego i Tobie życzę, bo nie ma to jak wspólne hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Na miłe slowa zawsze jest dobra chwila i nigdy nie jest zbyt późno. Dziękujemy jeszcze raz wszystkim ,którzy byli z nami . To bardzo miłe uczucie usłyszeć tyle miłych słów od tak wielu osób . Mam nadzieję że moja żona skusi się na latanie i poza symulatorem następny sezon będzie już bardziej w realu niż na ekranie PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 poza symulatoremPrzegoń ją od symulator a daj ESA na kablu .Wiem co mówię :mrgreen: :jupi:Alina siedziała góra 1/2 godziny przy symulatorze aby tylko zobaczyć jak to idzie na i od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Spokojnie popracuję nad tym przez zimę . Mam dwa nadajniki kabelek więc damy radę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Gratuluje! Niech Ci pit... znaczy sie lipol wiecznie naładowany będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi