Wodzu 7 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Kamil!!!!Na Mikołajkowej ESiE widzimy Was z DUŻĄ beczułką ,może być Duża baryłka ;D . Zapraszam Wojtek.
RomanJ4 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 No to witamy w klubie ! Oby Wam Słońce zawsze świeciło!
karlem Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Kamil NAJLEPSZEGO dla Was Ukłony dla małżonki. Ciekawe, co wymodelujecie :wink:
Radek Oleksy Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 JESZCZE TO PRZEMYŚL !!!! :rotfl: A tak poważnie WSZYSTKIEGO NAJ !!! i ustaw Małżonkę na 2,4 GHz, żeby nie miała zakłóceń !
merlin1212 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ciekawe, co wymodelujecie Coś na pewno wymodelują , pytanie brzmi z jakiego materiału ,laminaty,balsa i inne deprony nie wchodzą w grę-myślę że Kamyczek_RC jako doświadczony modelarz zapewni porządny i niezniszczalny materiał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: POWODZENIA
TooM Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Trochę spóźnione życzenia( nie byłem na forum) ale się cieszymy oboje z Aliną. Ja mam pilotkę Aircombat WWI 1/8 + ESA ,czego i Tobie życzę, bo nie ma to jak wspólne hobby.
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Na miłe slowa zawsze jest dobra chwila i nigdy nie jest zbyt późno. Dziękujemy jeszcze raz wszystkim ,którzy byli z nami . To bardzo miłe uczucie usłyszeć tyle miłych słów od tak wielu osób . Mam nadzieję że moja żona skusi się na latanie i poza symulatorem następny sezon będzie już bardziej w realu niż na ekranie PC.
TooM Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 poza symulatoremPrzegoń ją od symulator a daj ESA na kablu .Wiem co mówię :mrgreen: :jupi:Alina siedziała góra 1/2 godziny przy symulatorze aby tylko zobaczyć jak to idzie na i od siebie.
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Spokojnie popracuję nad tym przez zimę . Mam dwa nadajniki kabelek więc damy radę .
Way Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Gratuluje! Niech Ci pit... znaczy sie lipol wiecznie naładowany będzie
Rekomendowane odpowiedzi