Wojtek I Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pierwszy cylinder i popychacze trafiły na swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 No i na tym budowę można uznać za zakończoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Piękna! Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kania na słowackiej ziemi i niebie. Wicej fotek z tej imprezy jest tu https://www.facebook.com/wojciech.irzyk/media_set?set=a.563218460394818.1073741828.100001200066871&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Bardzo wdzięczny samolocik tylko.....trochę razi w locie brak pilotów. Nie jestem co prawda typem "gadżeciarza", który uwielbia pakować do modelu wszystko co można w sklepie kupić, ale jakąś główkę mógłbyś tam wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Masz rację, do takiego samego wniosku doszedłem patrząc na te fotki, bo wygląda jak "samolot widmo" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jednak zabieram się za pilota Pierwsze przymiarki. No to jeszcze mam kilka takich fotek mojej Kani - mały samolocik ale ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Cóż Wojtku nie wielkość tylko jakość się liczy po prostu śliczna Kania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam. Jak ktoś ma "od śmigła" to se robi ludziki. Można szyć rękawy i szukać gogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No i pilot w kabinie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A czemu on taki zdziwiony lub wystraszony. Żart rzecz jasna . Piękna roboto gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi