Vadic Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witajcie! Zamieszczam filmik mojego rwd-5. To były moje pierwsze loty nie na symulatorze. http://www.youtube.com/watch?v=6q5_QyMsJc4 Dziękuje użytkownikowi Szczepen02 za kadłub do tegoż samolotu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gratulacje! Teraz możesz nieco zmienić swój podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dzięki:D myślałem że już w tym temacie nikt sie nie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gratuluje oblotu. Pewnie adrenalinka większa niż na symulatorze A jak udało się lądowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No powiem ci ze zapieprza to twoje rwd Nie słuchajcie vadica, on tak skatował symulator ze akrobatem by śmigał bez problemów :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 BIZON, Lądowania na brzuszku były bezproblemowe. No tak, pawel66 ma troszke racji. Na symku z 60h mam;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No, fajnie, że na coś się przydał ten kadłub. Wpadaj niedługo na Rusałkę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Na rusałkę wpadnę.. Z deltą :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Adrenalinka jest zawsze przy pierwszym locie ,gratuluję oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje pierwszego lotu. Mała uwaga. Staraj się latać tak aby słońce mieć za sobą. Kiedyś mi samolot zginął w słońcu i znalazłem go u sąsiada na drzewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Staram sie, staram. Czasem chce większe kółeczko polecieć albo zrobić sobie przelot nad głową, a że jeszcze świetnie nie latam to musze robic większe zakręty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 No to teraz czas na oblot ultrona ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi