sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A tak to się zaczęło , tak jak wspominałem było szaro buro i ponuro.Każdy skrzętnie składał swoją maszynę, niektórzy tak byli zafrapowani że nawet na głos cześć witam , nie reagowali mierząc skwaszoną sztywną miną. Oczywiście pierwsze odpalenia silnika testy to rzecz obowiązkowa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Witam, Dorzucę kilka fotek, niestety galeria w picassie, trochę się tego nazbierało. Link do galerii. Tutaj link do oryginałów. Miłego oglądania. Pozdrawiam, Łukasz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Spoko Bogdan a że zapytam do Raciborza do nas na piknik 13 Września wpadniesz popstrykać? Marcin powiem szczerze że termin bardzo ciasny dla mnie, poważna impreza w rodzince się szykuje, więc obawiam się że zapewne ciężko będzie. ( pewnych kwestii nie mogę nadwyrężać ) Ale nie mówię że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Czyżby kolega chciał odlecieć na swojej maszynie ? Jednak nie , maszyna poleciała sama, a pilot pokazał co potrafi. Nie sposób nie wspomnieć że bez grupy zapaleńców , entuzjastów modelarstwa i wsparcia nie było by tej wspaniałej inicjatywy jaką jest lotnisko i piknik.Oczywiście ile trudu i pracy jest w to włożone nie da się tak zwyczajnie opisać. A przyznam że lotnisko robi wrażenie. I kolejna odsłona tego co latało w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wypociny z mobiusa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pierwszy film z pikniku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ładna impreza brawo miło się ogląda takie relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pierwszy film z pikniku Wypas filmik U mnie się nagrywało z ziemi, ale dźwięku o dziwo nie było, musiałem podłożyć na szybko: http://www.youtube.com/watch?v=DPOjtv5o4Ec I jeden z mojej 250tki: https://www.facebook.com/RIPdailyHattMeafy/videos/o.469607113153358/887125421378770/?type=3&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Świetna realizacja Zbyszek, lotnisko i teren z tej perspektywy robi wrażenie. ,,Pościg,, dwupłatowców rewelka ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 To ja jeszcze dorzucę urywek z transmisji na żywo (Bobrowniki.tv). Drugi lot- Yak 55M 2,24m GW --> https://www.youtube.com/watch?v=3ZtUPMG8CI8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 I trochę dłuższy film. Do zobaczenia szczególnie dla tych co opuścili wcześniej piknik. Ostrzegam - okolice lotniska przy zachodzącym słońcu mogą się podobać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak co roku pogoda dopisała ,atmosfera wspaniała ludzie pogodni żurek wyśmienity ! Mam tylko małe pytanie ,czy jest film z kołowania iskry ? ma ktoś ? jak jest to może warto by było wrzucić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tak mam nagraną Iskrę w końcowej fazie uruchomienia i kołowanie po pasie ,ale ruch tutaj znikomy, chyba oprócz osób które tu udostępniają filmy i foty. Zbyszek kawał dobrego materiału, obejrzałem z przyjemnością. Zastanawiałem się kiedy to filmowałeś , a to było już po naszym odjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Samo latanie w takich warunkach to duża frajda. Teren jest bardziej plastyczny. Gdyby nie linie niskiego napięcia to można by polatać na mniejszej wysokości pomiędzy drzewami. Na filmie widać jadące samochody, może akurat załapałeś się na filmie w trakcie wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Patrzyłem na samochody ale niestety zapewne wyjechałem przed kręceniem.Teren faktycznie daje spore możliwości.A tak na marginesie, taką prawdziwą frajdę na wypasie w lataniu i filmowaniu miałbyś na Morawach w Czechach, tam teren jest niesamowity, takiego areału rolnego u nas nie uświadczysz, liczne pofałdowania wzniesienia dolinki, winnice, kolorystyka terenu powala, po prostu bajka, oj tam było by co filmować.Swego czasu jeździłem tam na plenery foto, coś pięknego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jak co roku pogoda dopisała ,atmosfera wspaniała ludzie pogodni żurek wyśmienity ! Mam tylko małe pytanie ,czy jest film z kołowania iskry ? ma ktoś ? jak jest to może warto by było wrzucić . Witam! Pozwolę sobie wrzucić filmik z naszej wizyty na Pikniku, a poniżej link do momentu kołowania Iskry http://www.youtube.com/watch?v=q-6ihKYpF_Q Pozdrawiam, Adam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Kołowanie Iskry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 O oto chodziło! bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 DWA nowe modele pojawiły się na naszm lotnisku.Heniu zbudował nowega dwupłata (co to je) , a Jano lata nowy funflyem. Na końcu komisja debatująca nad Mustangie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi