Cimek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Coo "nartów" sie nie chce robić? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja się cieszę pięknym kolorem asfaltu i trawników i czego tam jeszcze sobie można wymarzyć w kolorze nie-śnieżnym niech tak pozostanie do marca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cimek, z dedykacją dla Ciebie ---> http://www.youtube.com/watch?v=-2ben4OiDHE :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cimek, Co Ty.. W końcu bezkółkowce nie będą obdzierać brzuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 no dramat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cimek, z dedykacją dla Ciebie ---> http://www.youtube.com/watch?v=-2ben4OiDHE :mrgreen: : a... Nie lubie białego puchu ;P Cimek, Co Ty.. W końcu bezkółkowce nie będą obdzierać brzuchów Wiesz co , w sumie z tego wszystkiego to ja latam tylko i wyłącznie bezkółkowcami Więc jeden plus tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Każdy wie że co roku spadnie śnieg a mimo to jest to wielkie zaskoczenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A tam, tylko drogowców zaskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 .. i tą oto pokrętną drogą dedukcji możemy wysnuć wniosek, że Cimek jest drogowcem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No jeszcze nie, aczkolwiek w przyszłym roku a i owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja tam jestem na to przygotowany. Model ma narty, samochod zimowki tak jest dobrze. A znając zycie to i tak pierwszy śnieg mnie zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Cimek, no przecież śnieg SUPER jest :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A tam, tylko drogowców zaskakuje. I to jak pokrętnie... W zeszłym roku zaskoczyła ich tak, że nie przyszła... jak czekali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jaki tam śnieg popadał i się rozpuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sprawdzal czujnosc drogowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja uprzejmie prosze z uwagi na robienie kursu prawa jazdy kat. A o to aby nie wnioskować o śnieg we Wrocławiu przynajmniej do czasu mojego egzaminu mam nadzieje że przed świętami się to jeszcze uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja proszę o intensywne opady śniegu z powodu robienia kursu prawa jazdy kat B. Poślizgam się trochę bez narażania własnej kieszeni :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Melduję, że u mnie śniegu wciąż brak i temp to 6st C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 kliknij tu i poczekaj chwilę zobaczysz śnieg i nawet monitor się zamrozi . Trzymając lewy przycisk myszki można rysować po zaparowanym ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi