cZyNo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Widziałem ale na razie widziałem lżejsze modele ktore łapali w łapsko. Chyba ze sie mylę. Kamil łapie czasami i takie zdrowo ponad 3kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mój młodszy tak sobie trenuje i łapie co chce bez limitu wagi tu początki łapania http://youtu.be/g8cunVEQbDc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No że młody łapie to wiem. Widziałem na fotkach. Ale tam raczej lekkie łapał. I wiem że jesteście debeściaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Się lata, się ląduje, się łapie jest fajnie grunt to dobra zabawa niekoniecznie sprężanie na zawodach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 na zawodach sie nie lata. tam sie czeka na swoja kolejke. np. jedziesz 1500km i odlatujesz 4 kolejki. Czyli latasz jeśli idzie ci słabo tak z 10-12 minut Jak idzie Ci dobrze to latasz z 8 minut Zabawa jest przed i po zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja też preferuję więcej latania, mniej jeżdżenia.Najczęściej odpuszczam, jeśli proporcja zbliża się 1:1 (no chyba że jest "przy okazji"). PS. 8 minut? To ja modelu nie zdążę złożyć ,a tak serio, to wiem, że wielu moich znajomych ma taką frajdę z latania... a już w ogóle są szczęśliwi, jak nie muszą czekać na swoją kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wczoraj na Lubstowie fajne latanko..przeplatane deszczykiem . Dzisiaj podobnie- wiatr silniejszy... http://s28.postimg.org/d89jn1itp/DSC00147.jpg " Cudze chwalita- swojego nie znata.." to po kuninsku.. Kiedy zawieje w Jeżowie Sudeckim-ha ? zawitałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wieje, właśnie jadę latać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dzisiejsze przed=szkolne latanko... hhttp://s29.postimg.org/rt46dhc2f/DSCN1279.jpgttp://s29.postimg.org/rt46dhc2f/DSCN1279.jpg Kilka fotek z okolicy Lubstowa..na dojeżdzie...pogoda super ale wiaterek CIENIUTKI... Wieje, właśnie jadę latać. http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X4219/jezow-sudecki.html oj cieniutki ten wiaterek 3-4m/sek -podobnie jak i u mnie KOLEGO.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Sobota Lubstów -Police http://www.wetter.de/polen/wetter-lubstow-18148560.html 11,36m/sek wchód !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Inne prognozy podają inaczej Ani wschód ani moc. Ale Życzę Ci aby Twoja prognoza sie sprawdziła. Ja w ten weekend nielotny jestem ale dzis cos było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Masz racje dzisiaj sprawdzilem prognozy rózniste...ale może polatam..ten adres wyżej z pogodą to kierownikowy.. Robiłem też przymiarkę na Jeżów Sudecki bo widoki tam przepiekne. Ale jutro sie wszystko okaże porobie fotki z pomiaru wiatru Jurek jak pojedziesz na klif bedziesz mijal Stare Marzy wszytko na oku ...beda latac ...wstąp- zobacz bardzo fajna miejscówka i super kierunek na jutro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W jeżowie dzis 7-11. I tylko Boguś lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zaraz popatrze na kamerę... a7-11 czego bo widze ,że siła wiatru 1,9m.sek !! jurek zartownis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zadzwoń do Bogdana. Bedzie prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Chyba coś skopali tą stację, dzisiaj pokazywała 13 stopni a tu żar się lał z nieba Boguś polatał, mijałem go po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Moge im zrobic normalnie działającą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Lubstów..wypędzlowany.. Pięknie obcięta trawka na lądowisku..jakie dobre tam mieszkają ludzie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wypędzelkowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 w ząbek czesana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi