janegab Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Można też lądować w radlonce na pyry..nie potrzeba się spinać wystarczy rozpiąć portki... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dziś Lubstów siła wiatru...8-9 m/s typ " RODEO " !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 ale wiesz czemu Kierownik sprzedał Ci Toxica - bo kupuje cos szybszego Jeden taki używany będzie niedługo do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na pewno ten model sprzedaż Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Super warunki w niedziele na Lubstowie-Police http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dałem na tacę i zrobiło sie 8m/sek a jak znam Lubstów bedzie 10-12 http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 LAMBADA...na Plicach-Lubstów..temp 28+ wiater 0k 8...co tu pisać to ułamek fotek z lotów przybyła ekipa z Łodzi- Austrii. "Świnski Ryj" 2 SZALONY.. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dzisiejsze loty... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A ja w modelarni znalazłem firmy na skrzydła do Mystica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Od poniedziałku na Lubstowie -Zofia góralske..tance..a wtorek LAMBADA jestem co dzień...zapraszam http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/pojutrze.html http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dzisiaj 7-mka na Lubstowie...zapraszam http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/dzis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Latanko od rana do 16-tej.. Napedzałem wiecej wiatru na MP.. Te żolte kluski to pokarm TOXIKA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ja k... pi...pi... musiałem do roboty "iść" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Janie, nic nie musisz napędzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 To z dobrego serca dla kolegów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ale dzis juz nie trzeba było prognozy sie poprawiły. Wczoraj to miało by sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wczoraj było u mnie słonecznie-pieknie dymalo-południe / na tą gorę piachu KRAMSK // ale tam nie jezdze piasek wszedzie wlazi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Bo wyedy lata sie na Żólkiewce. A Kramsk do bani jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A gdzie ta Żólkiewka ..patrzałem niby w Lubelskim ? / dlatego napisałem poprzednio że byłes u Palikota / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi